Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Derimod Marka Kemerin Sıkıntısı

06 Eylül 2023 18:48

20.10.2022 yılında Kayseri Forum alışveriş merkezin Derimod mağazasından almış olduğum deri kemerde oluşan deformeler ve ürün kaynaklı bozulma olduğundan dolayı Kayseri Forum mağazasına gittiğimde ve Derimod müşteri hizmetlerini aradığımda kemerler incelemeye dahil değildir şeklinde cevap aldım. Müşteri hizmetlerinde B**** isimli kişi bana bunu açıklamasının ardından bana çözüm sunmuyorsunuz bana yardımcı olun dedim ama olamayacaklarını söylediler. Bu denli büyük kurumsal bir firmanın adını bir kemerden dolayı lekelemesi utanç verici. Üzerinde Derimod yazan bir ürünün arkasında durulmaması ve müşterisine çözüm sunmaması ne kadar doğru bilemiyorum. Yedek bir kemerimin olmaması yüzünden mağaza çalışanlarının da yardım etmemeleri çözüm üretmemelerini doğru bulmadım. Ben sorunumun çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde çevremde ne kadar Derimod kullanıcısı varsa hepsini bu markadan uzak tutacağım. Almayacağım ve aldırmayacağım.

11 Eylül 2023 19:29

Henüz bir açıklama ya da iletişime geçme tenezzülünde bulunulmadı. Müşteriye verdiğiniz değer bu mu. Kurumsal bir köklü firmadan beklenmeyen davranışlar. Lütfen çözüm bulun

26 Kasım 2023 00:32

Yazıklar olsun böyle kurumsal köklü bir firmaya. Sizin müşteriye verdiğiniz değer bu kadarmış. Derimod almıyorum artık ve çevremde aldırmıyorum.

21 Mayıs 2024 01:17

Halen bir insan da arayıp sorunumu dinlemedi umursamadı. Almıyorum aldırmıyorum Derimod markasını.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 15:12
Derimod Kemer Tokası Problemi
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Saniye
06 Şubat 2024 15:44
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
15 Şubat 2025 22:13
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
08 Nisan 2024 16:36
Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Seyfettin
10 Ekim 2023 14:38