24 Mayıs 2024 11:52

21.04.2024 tarihinde Samsun Piazza alışveriş merkezindeki Derimod mağazasından kampanyalı olarak bir mont satın aldım. Aldığım montun sol kolundaki dikişlerin attığını gördüm. En kısa zamanda mağazaya giderek ürünün değişimini talep ettim fakat oradaki görevli arkadaşlar iade olamayacağını ürünü kullandığımı belirterek tadilat yapılabileceğini söylediler. Talebimde ısrarcı olmamla birlikte öncelikle merkeze ürünün incelenmesi amacıyla fotoğraflarını ilettiler bir süre sonra yeniden tarafıma ulaşarak ürünün fiziki olarak mağazaya iletmemi istediler ben de teslim ettim. 23.05.2024 tarihinde ürünü teslim aldığımda üründe tadilat yapıldığı fark ettim mağaza çalışanlarına tadilatın neden yapıldığını sorduğumda bunun merkezle ilgili olduğunu müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini ifade ettiler. Müşteri hizmetlerine talebimin tadilat olmadığını, değişim ya da iade olduğunu iletmeme rağmen herhangi bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Sorunum çözülmemekle birlikte yapılan tadilat da haberim dışında oldu. Yapılan tadilat ise diğer koldan farklı ve bir kolu yarım santim kısa olarak geldi ayrıca simetrisi ve orijinalliği de bozuldu. Konu hakkında bu platformda ve tüketici hakem kurulu aracılığıyla hakkımı arayacağım. Kampanyalı ürün adı altında defolu ürün satıldığı konusunda bir aldı oluştu bende. Ürünün artık iadesini istiyorum.

02 Haziran 2024 00:04

Aldığım mağazadan ürünü onlara teslim etmemi istediler. Yani ayıplı mal satılıyor cayma hakkı vesaireden bahsediyorum. Şirketin hatası yüzünden ben koşturmak zorundayım şunu yap bunu yap. Para verip bir şey alıyorsun sorun ortaya çıkınca da yine sen uğraşıyorsun, mağaza görevlisine müşteri hizmetlerine sürekli olarak yeniden sorununu anlatıyorsun, bir görevli olsun evet nasıl yardımcı olabilirim deyip olabiliyor.

10 Haziran 2024 11:41

Son olarak değişim için bıraktım. Adıma kargolandı. Ürün yenisi ile değiştirilecek.

Zeliha
Zeliha

Ben de aynı durumdayım, kesinlikle artık kalitesiz veya hatalı ürün satıyorlar. 1kere giydim ürünü kol altından dikişleri patladı. Mont dar değil, dikkatsiz kullanan biri değilim. Mağazaya götürdüğümde üslupsuz, çok bilmiş tavırlı personeller karşılıyor zaten. Fabrikada kalite incelemesi istedim maksimum 2hafta dendi, 5 haftadır ortada sonuç yok. Nisan başında aldığım ürünü 2 aydır kullanamadım sonuçta

Asya sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 14:36
Adem sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 23:27
derimoddan-alinan-defolu-urun-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-8.pdf