Murat sonuçtan hiç memnun değil

Deriden Hatalı Ugg'ı Değiştirmiyor

Murat
18 Şubat 2024 14:47

Deriden Nişantaşı mağazasından kızıma Ugg aldım. Yaklaşık 10 gün giydikten sonra tabanındaki keçe ayak ucuna doğru toplanma yaptı. Mağazaya geri götürdüğümde incelemeye gönderdiler ve yaklaşık 20 gün sonra geri dönüş yaptıklarında sorunun kullanıcı hatasından kaynaklı olduğunu bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yıllardır ayakkabı giyen birisi olarak bu sorunun kullanıcıdan kaynaklanamayacağını tahmin edebiliyorum. Evet belki de ayakkabıyı giymesek bu sorun olmayabilirdi ama 10.000.-tl ayakkabıya ödeyip bunu giymeyecek lükse sahip değiliz. Ayakkabının değişimi ya da iadesi konusunda yardımcı olamayacaklarını söyledikleri için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

19 Şubat 2024 12:44

Deriden Nişantaşı mağazasından kızıma Ugg aldım. Yaklaşık 10 gün giydikten sonra tabanındaki keçe ayak ucuna doğru toplanma yaptı. Mağazaya geri götürdüğümde incelemeye gönderdiler ve yaklaşık 20 gün sonra geri dönüş yaptıklarında Ugg ürünlerin ayağımıza göre şekil alacağına benzer bir açıklama geldi. İlk defa Ugg satın almadım, bu ürün kızımın 4. Ugg'ı ve bu sorunu daha önce yaşamadık. Evet belki de ayakkabıyı hiç giymesek bu sorun olmayabilirdi ama 10.000.-tl ayakkabıya ödeyip bunu giymeyecek lükse sahip değiliz. Ayakkabının değişimi ya da iadesi konusunda yardımcı olamayacaklarını söyledikleri için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

24 Eylül 2024 15:30
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
25 Şubat 2025 17:45
Erdal sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 09:31
"Sorunun çözümünde yardımcı olan marka müşteri temsilcisine teşekkürler"
Deichmann Markası Şikayet
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 14:15