Yeni Termostatın Fabrika Ayarı Sorunu

DemirDöküm RF6001 kablosuz oda termostat. Fabrikası ayarı sonra ısı ayarı 5.0 de kilitli kaldı.
5 günlük Cihaz faturası olması rağmen DemirDöküm yetkili servis aradım 750TL servis ücreti almak istiyor. Ücret kabul etmedim etmiyorum. Cihazın ayarı ücretsiz yapmıyorlar.

27 Kasım 2024 16:11 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Mehmet B., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tüm başvurularınız için, Türkiye’nin her yerinden Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyim Yönetimi MIM

27 Kasım 2024 16:21

Aradılar, yine servis ücreti 750 TL. İstediler 5 günlük faturalı cihaz malın arkasında ücret isterse bunlardan bir şey beklemeyin.

28 Kasım 2024 00:20

DemirDöküm termostat cihazlar mağaza sahipleri 2 yıl garantili diyorlar. DemirDöküm yetkili servisi ise 750 TL bize vermezsen garantisi geçersiz diyor.

Yorumlar(5)

Tam anlamıyla yapabilmek için hassas ayarların yapıldığı arka plandaki kodları bilmek gerekiyor. Ben deneme yanılma yöntemi ile tam olmasa da kullanılabilecek seviyeye getirdim. 0-30 derece arası ayarı 15-20 derece arasında ki bölümden ayarlayabiliyorum. Kısmen kullanım imkanı buldum.

Hocam merhaba sorunu nasıl düzelttiniz acaba aynı sorun var Şu anda

Aynı durum bende de var. DemirDöküm malının arkasında durmuyor. Bu termostatı almak çok büyük bir hata oldu

Yanıltıcı Bilgi Ve Ücret Şoku

DemirDöküm RF6001 model oda termostatı aldım. Almadan önce iki kere müşteri hizmetlerini arayıp ücretsiz takılıp takılma...

DemirDöküm Oda Termostatı Çalıştırılması

"DemirDöküm çözüm merkezi tarafından iletişime geçilerek sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."

DemirDöküm Termostat İlk Çalıştırma

İlk çalıştırma hizmet bedeli DemirDöküm rf 6001 oda termostat aldım. İlk çalıştırma sinin servis tarafından yapılıp gara...

Tümünü Gör
DemirDöküm Kombi Arızası Ve Çekmeköy Servisi Çözümsüzlüğü

DemirDöküm KombiArızası Ve Çekmeköy Servisi Çözümsüzlüğü

Tülay
DemirDöküm F4 Arızası Ve Servis Yetersizliği

DemirDöküm F4Arızası Ve Servis Yetersizliği

Osman
DemirDöküm Ademix Kombinin  Patlayacak Gibi Ses Çıkarması Ve İlgisizlik!

DemirDöküm AdemixKombinin  Patlayacak Gibi Ses Çıkarması Ve İlgisizlik!

Göktuğ
DemirDöküm Klima Servis Hizmeti Ve Çözümsüzlük

DemirDöküm KlimaServis Hizmeti Ve Çözümsüzlük

Ceren
DemirDöküm Klima Montajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

DemirDöküm KlimaMontajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

Efecan