Raziye sonuçtan çok memnun

Termostat Kapağı Kırıldı, Kombi Kullanılamıyor

07 Aralık 2024 23:11
Raziye'nin Teşekkür Mesajı
“İlk is gününde aradılar, telefon numarası ile müşteri kaydını bulamamış olmalarına rağmen mağduriyetimizi gidermek için kapağı gönderdiler, çok teşekkür ediyorum tüm DemirDöküm ailesine”

DemirDöküm rf6001 oda termostatinin kapağı pil değişimi esnasında kırıldı ve hiçbir yerde satılmıyor, termostat çalışmadığı için kombiyi de kullanamıyoruz. Bu konuyla ilgili DemirDöküm firmasından yardim bekliyoruz, lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler

09 Aralık 2024 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Raziye E., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyim Yönetimi

Raziye
09 Aralık 2024 13:22

Ezgi sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2024 21:45
"Şikayetim çözüldü ve yeni pil kapağım geldi. Çok teşekkürler."
Uğur sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 21:43
"Şikayeti oluşturduktan ertesi gün şikayetim DemirDöküm tarafından çözüldü. Şikayetvar ve DemirDöküm'e desteklerinden dolayı teşekkür ederim."
Fatih sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 13:07
"İlgilenen arkadaşa çok teşekkür ederim aynı gün içinde benimle iletişime geçip kırılan kapağın aynısını müşteri memnuniyeti kapsamında gönderdiler. Tekrardan teşekkürler sayenizde DemirDöküm markasına olan güvenin tazelendi 👍"
Fatih sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2024 17:46
"Sorunumu çok kısa sürede çözen Müşteri Hizmetlerine ve DemirDöküm markasına teşekkür ediyorum. Ücretsiz şekilde kırılan parçayı tarafıma gönderdiler."
Murat sonuçtan çok memnun

29 Şubat 2024 21:13
"Şikayetimden dolayı bana 2 kere dönüş sağlandı ve parça tedarik edildi ilgilenen DemirDöküm çalışanlarına çok teşekkür ederim"
DemirDöküm 6001 Oda Termostatı Pil Kapağı Sorunu