Emre sonuçtan çok memnun

Sıfır DemirDöküm Kombide Ses Sorunu

21 Kasım 2023 16:54
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi arızalı parça değiştirildi müşteri hizmetleri arayarak ilgilendi çözüme ulaştık teşekkürler”

11.11.2023 tarihinde DemirDöküm Nitromix p 24 (dg) (hep) Model Satın Almış Olduğum Cihaz. 14.11.2023 Tarihinde Yetkili Servis Tarafından İlk Çalıştırma Hizmeti Gerçekleştikten 1 Saat Sonra kombimde siren sesi benzeri bir ses oluştu. Sıfır kombide nasıl böyle arıza çıkıyor. Bu cihazlar fabrikadan kontrol edilerek gelmiyor mu. DemirDöküm benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Aynı gün hemen tekrar servisi aradım. Servis kaydı oluşturdum. Ertesi gün 15.11.2023 tarihinde yetkili servis tekrar geldi. Bir sorun olmadığını peteklerde hava olabileceğini veya peteklerin hepsinin açık olmadığından bu sorunun bu sesin olabileceğini söyledi. Ve gitti. Halbuki ben kombi taktırmadan önce petek temizliği petek havası alma işlemlerini yaptırmıştım ve peteklerimin hepsi açıktı. Ve servise bu işlemleri belirttim. Sonra servis gitti kombim 5 gün boyunca sorunsuz çalıştı lakin dün 20.11.2023 tarihinde tekrar aynı ses arızasını verdi. Kombimi korktuğumdan dolayı kapattım ve 21.11.2023 tarihinde DemirDöküm müşteri hizmetlerini arayarak servis kaydı oluşturdum. Belli ki bu kombide bir arıza var bu sesler normal değil. Ben bu kombiyi sıfır aldım sıfır bir kombide bu arızalar nasıl çıkıyor. Ben bu sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu kombinin değişimini talep ediyorum. Ben DemirDöküm ismine güveniyordum. Bu arıza giderilmezse ben ürün değişimi talebinde bulunmak istiyorum.

21 Kasım 2023 16:58 (Şikayetten 3 dakika sonra)
Emre
Emre
28 Kasım 2023 13:00

12 Ocak 2024 17:29
DemirDöküm Yeni Alınan Kombide Servis Müdahalesiyle Oluşan Hasar
Karaca sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 18:44

21 Kasım 2023 14:45
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Kombiden Sürekli Ses Geliyor, Değişim Talebimize Yanıt Alamıyoruz

07 Kasım 2025 11:12