Merve sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Kahve Makinesindeki Akıtma Problemi

14 Nisan 2024 11:48

Merhaba uzun araştırmalar sonucu aldığım Delonghi magnifica eva makinesi 2 hafta kullanımdan sonra damla damla kahve vermeye başladı. Sebebini anlayamadım. Kullanım kılavuzları yetersiz. Satıcının önerdiği 21 dakika lik Youtube.com videosu bir influencer tarafından çekilmiş. Böyle büyük ve iddialı bir kahve makinesi firmasi için şaşırtıcı bir bilgilendirme yöntemi. Firmanın kendi bilgi kaynakları maalesef yetersiz. Şu an sorunumun ne olduğunu ve nasıl çözeceğimi öğrenmek istiyorum.

16 Nisan 2024 16:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Merve
Merve
21 Nisan 2024 14:18

Bir haftadır ne defalarca aradığım müşteri hizmetlerinden ne de sikayetvar a yanıt yazan Delonghi temsilcilerinden bir dönüş olmadı.

Murat
Murat

Aynı sorun bende de oldu Merve Hanım hem de iki haftalık daha cihazım. Sorununuz çözüldü mü?

Serife
Serife

Merhabalar aynı sorun bende de vardı yeni aldım en baştan kitapçığa göre işlem yaptım filtresini çıkarıp tekrar taktım seviyesini ayarladım kahve öğütücü ayarını önce düşürdüm sonra 7 ye doğru yaklastiddim çekirdek çekerken falan derken şu an oldu

Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61. B Kahve Makinesi Damla Kahve Sorunu

25 Eylül 2024 23:58
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
18 Aralık 2023 15:09

Delonghi Kahve Makinesi Damlaya Damlaya Kahve Veriyor.

Serdar
30 Temmuz 2024 14:00