Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Kahve Makinesi Köpük Vermiyor Firma İle İletişime Geçilemiyor

Delonghi Kahve Makinesi Köpük Vermiyor Firma İle İletişime Geçilemiyor
08 Mart 2024 11:52

Merhabalar, Media Markt mağazasından De'Longhi markalı kahve makinesi satın aldım. Ancak kahve makinesinin köpük kısmı çalışmıyor. Bu sebeple ürünü Media Markt'a teslim ettim. Yetkili servis olan Naz Teknik Kızılay'a iletilmesi için bir miktar ödeme yaptım ve tamir edildiği bilgisi verildi. Ancak tamir edildiği iddia edilen ürün, çizikler içinde ve kötü bir durumda geri geldi. Üstelik köpük kısmı hâlâ çalışmıyor. Firmanın müşteri hizmetleri ile defalarca iletişime geçmeme rağmen, yöneticilerden dönüş yapılmadı. Sürecin ne kadar süreceğini sorduğumda ise '1 yıl sürmez' gibi ciddiyetsiz bir yanıt aldım. Gıda ile temas eden bir ürünün arkasında durmayan, insan sağlığını hiçe sayan yetkili servisi ve müşteri ilişkileri konusunda yetersiz bir firma ile karşı karşıyayım. Satış sonrası müşteri memnuniyetini önemsemeyen bu tutumları nedeniyle kahve makinemi kullanamıyorum ve mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Ürünümün değiştirilmesini ve bozuk bir ürün satmanın kabul edilemez olduğunu belirtmek istiyorum.

13 Mart 2024 12:26

Marka iletişime bile geçmedi ürünlerinin arkasında asla durmuyorlar!

Barış
Barış

Aynı sorunlardan muzdaripiz. Ürünü satmaya gelince milyon tane şey sıralayıp prim kasmayı biliyorlar. 3. Kez servise götüreceğiz aynı sorundan. Bir daha da bu markadan herhangi bir ürün almayı düşünmüyorum. Almak isteyenleri de tüm yaşadığım sorunları anlatarak vazgeçireceğim. Philips candır gerçekten. Para iadesini alıp Philips alacağım kafam rahat edecek.

Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
02 Mayıs 2024 22:29
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
07 Şubat 2024 15:31
Delonghi Pişmanlığı - Kusurlu Satılan Sıfır Ürününü Değiştirmedi
Cem sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 10:03
Delonghi Kahve Makinesi Süt Köpürtme Sorunu