Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dell Servis Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

23 Kasım 2024 01:48

Bursa Vatan Bilgisayar'dan 1 sene önce Dell marka laptop aldım. En fazla 10 kere kullandım. Son zamanlarda biraz aktif kullanayım dedim, şarj ve USB giriş hataları verdi. Ben de garanti kapsamında Bursa Vatan Bilgisayar'a götürdüm. Bana 'Dell laptopu alamayız, siz göndereceksiniz' dediler. Sebebini sorduğumda 'Dell öyle dedi' dediler ve ayrıca 'Dell yerinde servis hizmeti var, hemen gelip alır bakarlar' dendi. Dell müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, bana 'yerinde servis hizmeti yok, kargo yapın ve sorunla ilgili durumu anlatır not yazın' dediler. Kargo kodu gönderdiler. Başka da bir şey denmedi. Ben de ürünü gönderdim. İki gün sonra Dell Bursa servis beni arayıp benim anlattığım sorunlar ve başka ekledikleri sorunları anlattılar. Dedim, 'böyle bir sorun yok, bunlar nereden çıktı? ' dedim. 'Efendim, biz tespit ettik' dediler. Sonra 9.200 TL ücret istediler, müşteri hatası dediler. Dedim, 'bataryayı ve USB girişleri ile nasıl müşteri hatası olur, ne yapabilirim ben bataryaya, var mı bilgisayarla oynanma veya kurcalanma, kontrol edin' dedim. 'Müşteri hatası, ayrıca ısınma sorunu ile conta yenilemesi yapılacak' dendi. Dedim, 'ne alaka, bu sorun nereden çıktı? ' dedim ve 'bana işlem yapılmadan geri iade edin' dedim. 'Ben hakkımı arayacağım' dedim, bana 'o zaman geri iade ederiz ama 750 TL servis ücreti yansıyacak' dediler. Bana böyle bir durum hiç anlatılmadı. Sinirlenip adresi verdim ve servis ücreti ödemeyeceğimi belirttim. Dell markasının bunu yapmasına şaşırdım ama hakkımı yasal yollardan hemen arayacağım ve ne gerekiyorsa ana haber bülteni, sosyal medya ne varsa şikayetimi her yerde anlatacağım. Kendi kendime 'neden Dell marka aldım? ' diye sorguladım, keşke rastgele bir marka alsaydım. 'Dell alalım, hiç olmazsa bu işte iyi ve servisi yaygın' dedik ama pişman olduk.

Aysel
19 Nisan 2024 16:45
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
05 Kasım 2024 10:10
Dell Laptop İle Sürekli Mavi Ekran Kabusu
Enez sonuçtan hiç memnun değil

Enez
12 Ocak 2024 16:56

Emek
15 Mayıs 2025 11:28
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dell G15 Bilgisayarım Servis Sonrası Kullanılamaz Hale Geldi

25 Haziran 2025 12:39