Dell Gaming G15 5520 Bilgisayar Aldım 20 Bin Liram Çöp Oldu

Feyza
28 Eylül 2023 16:33

13 Nisan tarihinde hepsiburada.com üzerinden gti Bilişim adlı mağazadan grafik tasarım işlerim için Dell Gaming G15 5520 Intel Core i5 12500H 8GB 512GB SSD RTX3050 Ubuntu 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar aldım. Bilgisayarı kullanmaya başladığımızda renklerin farklı olduğunu gördük. Kırmızı renk yok turuncu olarak görüntü veriyor. Mavi - Yeşil ve birçok renk tonu farklıydı. Dell bilgisayarda tasarım yapıyoruz harici monitörde ve başka bilgisayarlarda farklı farklı renkler çıkıyor. Bu konuyu servise bildirdik. Sıfır aldığımız cihazın 1 hafta sonra monitörü değişti, sorun düzelmedi. Daha sonra ana kart değişti yine düzelmedi. Ürünün hatalı üretim olduğunu ve birebir değişim istediğimizi belirttik ve hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Çevremde de birkaç kişinin Dell marka bilgisayarlarında birçok sorun yaşadığını öğrendim. 6 ay önce yaklaşık 20 Bin liraya aldığım bilgisayar atıl vaziyette duruyor. Kullanamıyorum çünkü renkleri farklı veriyor. Param çöp oldu. Avukat arkadaşıma verdim cihazı konu ile ilgili dava açacak. Başkalarının canı yanmasın diye buraya da yazdım.

Refik sonuçtan hiç memnun değil

Refik
18 Nisan 2023 16:03
Dell G15 5520 Hatalı Renk Veren Monitör
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
05 Kasım 2024 10:10

Erdem
16 Mayıs 2023 15:26
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Dell G15 Gaming Laptop Garanti Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ali