03 Ekim
Seren'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

04.04.2023 tarihinde Armoni Park Deichmann mağazasından 2 adet orijinal ayakkabı aldım. Her iki ayakkabı da 4 ay içerisinde yırtıldı. Garanti servisine incelemeye gönderdiler. 1 hafta içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat 15 gün oldu. Sonuç Ret. Herhangi bir tamir de söz konusu değil. %100 müşteri mağduriyeti.

Deichmann Şikayetvar üye markasıdır

Teşekkür ederim

Deichmann Ayakkabı Vurması

Görkem
15 saat önce

03/11/2023 tarihinde Maltepe Park AVM'de yer alan Deichmann mağazasından bir çift fortini marka ayakkabı satın aldım. Ertesi gün birkaç saat dışarıda ayakkabıyı giydim ve sol arka tarafı ayağımı vurdu. 05/11/2023 tarihinde mağazaya giderek iade veya değişim talebinde bulundum. Ayakkabıyı incelemeye ...

0 Yorum

Deichmann Şikayetvar üye markasıdır