Yanıltıcı SMS İle Mağduriyet

Yanıltıcı SMS İle Mağduriyet
25 Aralık 2024 17:41649
Alp'nin Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim 1 saat sonra aradılar ve problemi çözdüler benimle ilgilenen müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim

DeFacto mağazasından SMS geldi. Gift puanım olduğuna dair 213 TL, hesabımda böyle bir puan gözükmemekte ve başka hesap olabilir mi diye numara ile gireyim dedim, ne de numarayla hesap gözüküyor. Alışverişe çekmek için mi atıldı gerçekten var mı bilmiyorum ama gerçek değilse SMS ret yapacağım, vaktimi boşa harcamayın diye.

25 Aralık 2024 17:46 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Alp Y., 31104905 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

26 Aralık 2024 14:35

Yanıltıcı Mesajlarla Mağduriyet

Nuri
30 Ocak 2025 22:16946

Merhaba. DeFacto, 28/01/2025 tarihinde cep telefonuma kısa mesaj attı. Hes...

Yanıltıcı Mesajlarla Mağduriyet

DeFacto Black Friday İndirimi Hayal Kırıklığı: Silinen Puanlar Ve Yetersiz Destek

Nil
29 Kasım 2024 23:07741

DeFacto'da Black Friday indiriminden yararlanmak için mont alacaktım. 413.07TL gift puanım vardı ve Black Friday özel FA...

Öne ÇıkanKonular

DeFacto Kategorileri