Afşin sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 18:40
Afşin'in Teşekkür Mesajı
“DeFacto Şikayet Var ekibinden Merve Hanıma çok teşekkür ederim. Şikayet varda yayınlandıktan 5-10 dakika sonra benimle iletişime geçip ertesi gün eksik ürünümün çıkışını sağladılar. Eksik ürün elime ulaştı. Cidden uzun süreceğini düşündüğüm bu olay Merve Hanım sayesinde 1 günde çözüldü. Çok teşekkürler.”

20 Aralık2024 te DeFacto'dan verdiğim 6 Parça ( 4 Sweatshirt ve 2 Aynı Eşofman) siparişimi kargodan 26 Aralıkta teslim aldım. Kargo paketi hiç açılmamıştı. Açtığımda 1 parça eşofmanın eksik olduğunu gördüm. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve bana döneceklerini ilettiler. Tüm ürünlerin üstünde etiketi mevcut ve dışında barkodu var. Fakat videoda da göründüğü gibi sweatshirtün hem etiketi ve jelatininin üstünde barkodu olmasına rağmen farklı bir ürünün barkodu üstüne yapışık haldeydi. Eksik olan eşofman ürünümün yollanmasını rica ediyorum. Teşekkürler.

26 Aralık 2024 18:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Afşin T., 31116714 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

02 Ocak 2025 23:14

Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
20 Nisan 2025 21:55
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
05 Şubat 2024 16:28
"Melisa hanıma sabrı ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum."

Büşra
30 Aralık 2024 12:55
Kargoda Kaybolan Ürünler Ve İade Sorunu
Kargoda Kaybolan Ürünler Ve İade Sorunu
Memet sonuçtan çok memnun

Memet
23 Ekim 2024 20:32
"Müşteri hizmetleri konu ile bu kadar alakalı olduğu için teşekkür ederim"

Ömer
11 Aralık 2024 20:02