DeFacto canpark

Şikayet Yaz
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
27 Kasım 2024 17:08

"Web sitesindeki stok sorunu hala yanlış gibi gözükse de münferit olarak, sorunum marka tarafından giderilmiştir. Teşekkürler"

Stok Bilgisi Yanıltıyor: Güven Sorunu
Buse sonuçtan çok memnun
Buse
04 Mart 2024 05:40
Buse Şikayetini Yayından Kaldırdı
Nuray sonuçtan çok memnun

Nuray
18 Ocak 2024 20:25

"Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü süreçten gayet memnun kaldım"

DeFacto Kıyafetten Çıkan Boya
DeFacto Kıyafetten Çıkan Boya
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
22 Aralık 2023 22:27

"Melisa hanım a çok teşekkür ederim"

DeFacto Kaban İki Giymeyle Tiftiklendi
DeFacto Kaban İki Giymeyle Tiftiklendi

Burcu
16 Aralık 2023 11:31
Yağız sonuçtan çok memnun

Yağız
11 Aralık 2023 09:04

"Merhaba, öncelikle sorunumun çok kısa sürede çözüldüğünü belirtmek isterim. Bu süreci başından sonuna kadar yürüten DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi'nden Fatma Hanım'a hızlı cevapları, ilgisi ve alakası için ekstra teşekkür ederim, kendisi çok yardımcı oldu. Şikayeti yazmamdan tam 4 dakika sonra dönüş sağlandı. Bu kadar hızlı dönüş ve ilgili destek gerçekten beklemiyordum, şaşırdım açıkçası :) Yeni bir alışverişte görüşme (me) k üzere, hoşçakalın :). Teşekkürler..."

Ahmet sonuçtan çok memnun

Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Alibey sonuçtan çok memnun

Alibey
14 Ocak 2023 16:52

"İlk aradıklarında olumlu cevap alamadım ikinci sefer konuşmamızda benim haklı olduğuma kanaat getirdiler ürünü başka bir ürünle değişim olacağı belirtildi. Sorunumu DeFacto firmasının çözdükleri için kendilerine teşekkür ediyorum ayrıca şikayetvar.com'un çok hızlı bir şekilde yardımcı olduğundan dolayı onlara da çok teşekkür ediyorum"

DeFacto Kategorileri

Marka Profili

DeFacto 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör