Biray sonuçtan hiç memnun değil

Davinci Tur İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

13 Ağustos 2024 14:12

Davinci Tur ile 26 Temmuz Bütün Avrupa turuna katıldım. İlk günler ufak tefek sorunlar olduysa da bunları çok dert etmedim. Turun Paris'te 2 Ağustos'ta konaklamamız için götürdüğü Europahotel kahvaltı salonunda kameraların önünde çantamı kaybettim. Kaybolan çantamın içerisinde cep telefonum, kredi kartlarım, nakit param, pasaportum bulunuyordu. Otel yetkilileri kameralara bile bakmadı. Tur şirketi de bunun için çaba göstermedi. Polise gittik, orada da ifademi alıp gönderdiler. Pasaportum kaybolduğu için konsolosluğa pasaport için başvurdum. Orada da uçak biletimiz olmadan geçici pasaport vermeyeceklerini söylediler. Param, kartlarım ve telefonum olmadığı için rehberimiz aracılığı ile tur yetkilileri ile görüşüp bana yardımcı olmalarını rica etmek istedim. Amacım onlardan maddi yardım değildi. Tur yetkilileri görüşmek istemedi. Israrla rehberin elinden telefonu aldığımda karşıda bağıran bir adam, 'Ben parayı sokaktan mı topluyorum, kaybetmeseydin, bana ne?' diye bağırıyordu. Sonuçta yardımcı olmak bir kenara, geçmiş olsun bile demeyen tur şirketi benim yaşadığım olayda kesinlikle sorumluluk almamıştır. Ben kendi imkanlarım ile turun bitmesine yedi gün kala Türkiye'ye döndüm. Bugüne kadar da kaybolan kimliğim, pasaportum ve kartlarım için uğraşıyorum. Aynı otelde bir önceki turda da benzer olayların yaşandığını dönünce öğrendim. Bu otele bizi götüren ve hiç uyarmayan tur yetkilileri, çantamın kaybolmasından ve bütün maddi kayıplarımdan sorumludur. Bugüne kadar benimle hiçbir şekilde iletişime geçmemiştir. Buraya yazma amacım, Davinci Tur ile yolculuğa çıktığınızda başınıza gelen herhangi bir olayda sizi tek başınıza bırakıp 'ne halin varsa gör' demeleridir. Beni Paris'te bırakıp turlarına devam edip ne yaptığımı sormadılar bile.

profile profile profile
14 Ağustos 2024 09:35 (Şikayetten 19 saat sonra)

Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
18 Aralık 2024 17:51
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 21:18
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Davinci Tur Avrupa Turu Rehberinin İlgisizliği Ve Güvenlik Sorunları

27 Temmuz 2024 20:46
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:41
Prontotour Roma Seyahatinde Pegasus Hava Yollarında Kaybolan Bağaj

Benelüx Paris Turunda Organizasyon Eksiklikleri Ve Söz Verilen Hizmetlerin Sağlanmaması

Çiğdem
29 Temmuz 2025 17:47
benelux-paris-turunda-organizasyon-eksiklikleri-ve-soz-verilen-hizmetlerin-saglanmamasi-4.jpg
benelux-paris-turunda-organizasyon-eksiklikleri-ve-soz-verilen-hizmetlerin-saglanmamasi-3.jpg
benelux-paris-turunda-organizasyon-eksiklikleri-ve-soz-verilen-hizmetlerin-saglanmamasi-2.jpg
benelux-paris-turunda-organizasyon-eksiklikleri-ve-soz-verilen-hizmetlerin-saglanmamasi-1.jpg