Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Davinci Tur Avrupa Turu Rehberinin İlgisizliği Ve Güvenlik Sorunları

27 Temmuz 2024 20:46

15 Temmuz Avrupa başkentleri turuna katıldık. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu. Sonra rehber ve bir aile ile baş başa kaldığımızda, rehber aileyi küçümser şekilde 'Bu tür turlar 2000 euro oluyor. Uşağınız değilim. Gelmeyin o zaman kardeşim, bedavaya geliyorsunuz zaten.' gibi küçümseyici sözler söylemeye başladı. İlerleyen zamanda da güvenliğimizle ilgili sıkıntı yaşandı. Tüm tur olarak güvenliğimizin sağlanacağı temin edilseydi, 100 euro fazla da verirdik. Tur boyunca da şikayeti olanlara (hayli fazla) bu gibi cevaplar verdi. Fransa'ya geldiğimizde otelde kaldık (dağın başı). Uyandık, bir baktık otobüse hırsız girmiş, aracın yedek anahtarı ve makyaj çantam (3000 TL civarında) çalınmış. Sonradan araç anahtarı sileceklere takılmış olarak bulundu. Bunu rehbere bildirdiğimizde, üstten bir duyuru yapıp hiçbir ilgi göstermedi. Kendisiyle kardeşi kadar biriyim, çok üzülmüştüm. 'Üzülme, bir şekilde hallederiz.' demesi bile ilgi göstermek olurdu (şoför abi sarıldı). Hayır, araç çalınıp götürülseydi ne olacaktı? Ondan hiç bahsetmiyorum. Turda birkaç tane iyi anlaştığı insana iyi, gerisine ilgisizdi. Turun en son günü bununla ilgili ne yapacağını sorduğumuzda, saygısızca davrandı ('Sus be' falan). Turla bizi görüştürmesini ve ne yapılabileceğini sormak istedik. Celallenmeye başladı. Bahşiş toplanma zamanında 40 doları vermek istemedik çünkü rehberden memnun kalmadık ve zarardaydık. Bize ilk 'hayır' deyip iletişim kurdurmasını isteyince, parayı resmen üstümüze atarcasına verdi. Bilgi yönünden de sıfırdı. Fransa'da başka bir rehber bize eşlik etti. Gerçekten aradaki fark dağlar kadar desem bile az, o rehberle inanılmaz keyif aldım. Tatilimin iyi geçmesinin sebebi kendisi, mükemmel donanımlı bir insan. Hep onunla gezip ne kaparsam bilgi olarak diye baktım. Yani rehber hiç çözüm odaklı değildi. Gerekli donanıma sahip olmadığı için de sorunları çözmede başarılı değildi. Daha çok tura katılmak istiyorduk ailemle, bu bizim ilk turumuzdu. Bunları yaşamak istemezdik. Zararımızı karşılamadılar, bununla ilgili ne yapabileceğimize bakacağız.

30 Temmuz 2024 11:28 (Şikayetten 2 gün sonra)
31 Temmuz 2024 09:26

Biz ne duyduğumuzu çok iyi biliyoruz rehberiniz de çok iyi biliyor etrafta oturanlar da rehberiniz size yalan söylüyor böyle doğru olmayan seylerle geri dönüş yaparak adinizi yüceltmiyorsunuz

31 Temmuz 2024 09:29

Hepsi yalan masraf karşılanmadı biz rehberden keserek kendimiz karşılamaya çalıştık 4 kişilik bir aileydik 2sini şoförler için verdik. Hiç geri dönüş sağlanmadı ayrıca aracın anahtarının  tüm tur biliyor buradan yalan yanlış yazarak bir şeyleri düzeltmiyorsunuz. Size yakışan da bu zaten turunuzu gördükten sonra. Bir şikayet daha gelmiş dahası da var herkes buraya yazmıyor.

31 Temmuz 2024 09:31

Tur rehberinin bu hareketlerine hiçbir şey vermemek lazımmış. Avrupa iyiydi siz iyi değildiniz

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

MNG Turizm Pişmanlıktır. MNG Turlarında Yaşanan Hırs*lk Anlatıyorum

10 Şubat 2024 23:32
Elif sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 15:26
Jolly Tur Klasik İtalya Turu Pişmanlıktır
Jolly Tur Klasik İtalya Turu Pişmanlıktır
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
18 Aralık 2024 17:51
Aydanur sonuçtan hiç memnun değil

Tur Rehberi Ve Konaklama Hizmetlerinde Ciddi Memnuniyetsizlik Yaşadık

Aydanur
30 Ekim 2025 17:43
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
10 Haziran 2024 00:23