Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

MNG Turizm Pişmanlıktır. MNG Turlarında Yaşanan Hırs*lk Anlatıyorum

10 Şubat 2024 23:32

MNG Turizm'den memnun kalmadım! MNG Turizm otobüslerinde yaşanan Hrs*ılık olayı anlatıyorum. Adı kurumsal ama davranışları amatör olan bir tur şirketi!

21 Ocak'ta başlayan 7 gece 8 gün süren Elite Benelux turuna MNG Turizm ile katıldık. Gezinin 4. Gününde Paris kanal turuna çıktık. Daha önceki deneyimlerimize dayanarak, bazı özel eşyalarımızı rehber ve şoförün tavsiyeleri üzerine otobüste bıraktık. Bir saatlik tur sonrasında otobüse döndüğümüzde, kapının açık olduğunu ve özel eşyalarımızın karıştırıldığını, benim ve diğer bir misafirin iPad'i ile diğer misafirlerin çeşitli değerli eşyalarının ç. Alındığını fark ettik. Şoför de bizimle birlikte geziye çıkmış!
Neden aracın başında olmadığını sorduğumuzda, 'Ben aracın başında beklemek zorunda değilim, ben kız arkadaşımla gezmeye geldim' dedi. Şoförün kız arkadaşı da gezimize eşlik etmişti.
Bu durumu güvenliğe bildirdik. Güvenlik, aracın başında şoförün olması gerektiğini, sorumluluğun ona ait olduğunu ifade etti. İnceleme sırasında araç kapılarında zorlama izi olmadığını fark ettik. Güvenlik, şoförden şüphelenmeye başladı. Tur rehberi s**** g** de olaya tanık oldu ve şoförün sorumsuz davrandığını belirtti. Karakola giderek tutanak tuttuk ve polisler de şoförün kusurlu olduğunu kaydetti.
Tur rehberimiz, şoför ve araç ücretinin ödenmediğini, gerekirse Türkiye'ye dönüşte bu ücretten kesinti yapılarak mağduriyetimizin giderilebileceğini söyledi.
Ancak Türkiye'ye döndüğümüzde MNG Turizm'e durumu bildirdik ve aldığımız yanıt, 'Bizim yapacağımız bir şey yok' oldu. Sizin anlaşmalı Otobüslerinizde ç. Alınma olayı oluyor, nasıl yapacağın bir şey olmaz. Dışarıda ç. Alınsa benim hatam derdim. Fakat sizin otobüsünüzde ç. Alınıyor.
Fakat Rehberimiz ve şoför bize otobüste bir şey olmayacağını ve otobüse bırakabileceğimizi söyledi. Bu durum MNG Turizm'in kurumsallığını sorgulamamıza neden oldu. Şoförün sorumsuzluğu ve ilgisizliği, MNG Turizm gibi kurumsal görünen yerlerin ne kadar amatör olduğunu ortaya koyuyor. Müşteri mağduriyetiyle ilgilenmeyen, sadece kazanç peşinde koşan bir işletme olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tercih etmenizi tavsiye etmeyeceğim bir firmadır. Mağduriyet yaşayan bir müşterisiyle hiç ilgilenmeyip sadece paramı alıp keyfime bakayım diyen bir işletmedir. Uzak durulmalı

Tc Nilgün
Tc Nilgün

Hangi tur şirketini araştırsak, mutlaka sorunla karşılaşıyoruz, MNG, Jolly, ETS... Tur olayından vazgeçiyoruz...

MNG Turizm Orta Avrupa Turu: Otel, Organizasyon Ve İletişim Sorunlarıyla Büyük Hayal Kırıklığı

Barış
27 Temmuz 2025 10:31
mng-turizm-orta-avrupa-turu-otel-organizasyon-ve-iletisim-sorunlariyla-buyuk-hayal-kirikligi-2.jpg

Prontotour 26 Mayıs-02 Haziran Benelux Paris Turu Fiyaskosu

02 Temmuz 2024 09:23