Busra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 17:51

Dalaman havaalanından İstanbul Sabiha gökçene uçuş yapacakken (20:55 ) Kapılar açılmadan 10 dakika önce giriş yapmaya gittiğimizde el bavulumdan tüm sprey losyonları çıkarttılar. Sıvı alınmadığını biliyorum fakat bu sınır 1 litre değil mi zaten. Hiçbirini alamayız çöpe gidecek diyen güvenlik görevlisi daha sonrasında isterseniz bagaj altına koydurun dedi. Onun için tekrar gittik bagaj altında gitmesi için rica ettik kapılar kapandı dendi kimse hiçbir inisiyatifte bulunmadı. Ve daha uçuşun olmasına yarım saatten fazla vardı buna rağmen kimse kesinlikle yardımcı olmadı. Sinir krizi geçirdim böyle saçma bir durumda. Gelirken Sabiha gökçende kesinlikle böyle bir durum yaşamadığımı da belirtmek isterim ve konuyla alakalı acil bir geri dönüş bekliyorum. Orada kalan eşyalara ne oluyor. Onlarla alakalı da bir geri dönüş bekliyorum. Çünkü 1000-2000 TL arası malzemelerim havaalanında kaldı. En azından kargo vs yapılmasını bekliyorum. Kesinlikle geri dönüş bekliyorum. Tatilim sayenizde çok kötü bitti!

Sevgi
Sevgi

Kusura bakmayın ama sizde ama doldurmuşsunuz, ilk defamı uçuyorsunuz almamaları gayet normal, bu sekile olmaz,100 lm en fazla hiçbir zaman 1 litre olmadı, haklılar yani

Dila
Dila

Hanımefendi 1 litre değil tabii ki el bagajındaki sınır, 100 ml siz 1 litre altı (1000ml) sanmışsınız:) mesela küçük su şişesi klasik 500 ml dir 0,5 l diye geçer, aşıyor. Sizce o eşyalarınızdan 100 ml olan var mı:)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 09:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 10:03

01 Ağustos 2025 11:26