Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dalaman Havalimanı Kayıp Eşya Dönüş Yapılmıyor

Dalaman Havalimanı Kayıp Eşya Dönüş Yapılmıyor
29 Eylül 2024 07:19

Merhaba, 27.09.2024 tarihinde TK2565 uçuş Dalaman’dan İstanbul’a 16.05 uçuşum vardı 15.33 te havalimanına giriş yaptım ve X ray cihazından geçtim gri Seiko markalı bayan kol saatim orada kaldı. Güvenlik geçtiğimiz yerde eşyaları koyduğumuz kare tepsilere çantamı kol saatimi ve güneş gözlüğümü bıraktım X ray cihazından geçtikten sonra diğer kişisel eşyalarımı almışım fakat saatimi unutmuşum. Maddi ve Manevi anlamda benim için çok kıymetli. Kayıp eşya kısmından kontrol edilmesini rica ederim. Lütfen saatimin acilen bulunmasını istiyorum. 27.09.2024 tarihinden itibaren Havalimanı ile iletişime geçmeye çalışıyorum fakat hiçbir şekilde saatimi bulamıyorum. Kol saatimi X ray den güvenlikten geçerken unuttum ve oradaki güvenlik görevlileri yolcuların kişisel eşyalarını bıraktıkları boş eşya tepsilerini düzenledikleri için orada bulmuş olmaları gerekiyor ayrıca güvenlik kameraları da var. Saatimin bulunmaması halinde yasal tüm haklarımı kullanacağım.

Esra
Esra
30 Eylül 2024 13:40

Havalimanı kendi sitelerinden oluşturduğum talebime bugün olumsuz dönüş yapıyor. Bakım tekrar iletiyorum ben uçuşuma yetişmek için havalimanına 15.33 te giriş yaptım ilk güvenlik aşamasından geçtiğimde saatim kolumdaydı metal olduğu için kişisel eşyaların bulunduğu tepsiye bıraktım X ray cihazından geçtikten sonra diğer kişisel eşyalarımı aldığımı fakat saatimi almadığımı fark ettim bu 2. X ray de kalmış olabilir. Ama zaten her iki X ray cihazından geçtiğim için arkamda bekleyen yolcu veya yolcular yoktu zaten oradaki güvenlik görevlilerine uçuşa geç kaldığımızı ve bir an önce uçak kapısı kapanmadan uçağa yetişmemiz gerektiğini belirttiğimizden geç kalan yolcu kısmından hızlıca aldılar bizi. Anlamadığım şey şu X ray cihazından geçtikten sonra orada görevlendirdiğiniz güvenlik görevlileri k plastik tepsileri tekrar diğer yolcuların kullanabilmesi için hazır hale getiriyorlar. Mantıken oradaki çalışanların görmemiş olma ihtimali sıfır. Saatimin acil bir şekilde bulunmasını istiyorum koskocaman havalimanında kameralarınız çalışmıyor mu uçuş tarihim belirttiğim saat dilimine ait kayıtlarının incelenmesini istiyorum. Aksi halde yasal süreçleri başlatacağım.

29 Ağustos 2024 14:51

Sabiha Gökçen Havalimanı Çantam Bulunamadı

25 Ağustos 2025 20:53
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Havalimanı Güvenlik Kontrolünde Gözlük Hasarı

27 Şubat 2025 19:43