Secil sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Sorunları: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

03 Kasım 2024 21:30

3 yıl önce Daikin kombi aldık. Yaklaşık 2 yıldır sürekli özellikle kış aylarında yani peteklerin çalıştığı zaman tak tak bütün mahalleyi uyandıracak kadar şiddetli ses çıkarıyordu. Kaç kez servis geldi. Biri bir şey yok dedi, biri geldi. Civatalarını sıktık bir daha olmaz dedi, biri bakım yapılırsa düzelir dedi, yaptırdık, biri geldi. Mil motorunu değiştirdim dedi. Velhasıl hiç birinden sonuç alamadık. Müşteri hizmetlerine değişim istiyoruz diyoruz, gelen servis bilir diyor, gelen servis diyor ki bizimle alakalı değil merkezle görüşün. Herkes birbirinin üstüne atıyor konuyu. Şimdi de bar hatası veriyor. Sürekli kış günü çalışmıyor makine, petekten su da boşalttık, makineyi da kapattık açtık ama düzelmiyor. Daikin adına güvendik aldık ama firma kesinlikle arkasında durmuyor. Sorunumun ivedilikle çözülmesini istiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağını buradan bildiririm.

04 Kasım 2024 08:58 (Şikayetten 11 saat sonra)

04 Kasım 2024 13:02

Servis tekrar geldi. Doldurma musluğunda problem dediler, onu da değiştirdiler. Servis kapıdan çıktı 5 dakika sonra yine aynı ses. 3 yıllık makinenin değişmeyen yeri kalmadı. İvedilikle bu cihazın değişimini istiyorum.

05 Kasım 2024 18:26

Değişim talebinizi aldık sizi arayacağız dediler dün sabah. 2 koca gün hala arayan soran yok.

07 Aralık 2024 14:38

1 ayı geçti hala bir dönüş yok

13 Aralık 2024 18:12

Dönüş yaptılar. 1 yılda en az 4 başvuru yapmak gerekiyormuş. Dönüş beklediğimden dolayı son arızları bildirmemistim. Bundan sonra her arızada ayrı ayrı arayacağım. Şikayetvar'a anket göndereceklerini 4 ya da 5 olarak işaretlememi istediler. Evet arayan kişi kibardı ama sorunum çözülmediği için 4 ya da 5 veremeyeceğini söyledim. O zaman anketi yönlendirmiyorum deyip kapattılar.

Taner sonuçtan çok memnun

Taner
13 Kasım 2023 17:00
"Müşteri hizmetlerinden Yağmur hanıma ilgi, alaka ve verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim."
Mustafa sonuçtan çok memnun

Daikin Çözüm Üretmiyor Ürüne Sahip Çıkmıyor

15 Kasım 2023 11:29
"3 yıldır devam eden sorunumu Sarper Bey profesyonel ve anlayışla yaklaşarak çözüme kavuşturdu. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum."
Erguvan sonuçtan hiç memnun değil

Erguvan
15 Ağustos 2024 03:54