Mustafa sonuçtan çok memnun

Daikin Çözüm Üretmiyor Ürüne Sahip Çıkmıyor

15 Kasım 2023 11:29
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“3 yıldır devam eden sorunumu Sarper Bey profesyonel ve anlayışla yaklaşarak çözüme kavuşturdu. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum.”

Daikin markalı kombim 3 senedir bende. Ve 3 senedir var olan arızam giderilmedi. Her kış ayında petekleri açınca, sıcak suyu çalıştırdığımız zaman şiddetli ıslık sesi geliyor. En son geçen sene kış ayında servis 10 kere geldi. Sorunu çözemedi. Son yaptığı işlemde "yine aynı sorun olursa bakarız tekrar" denildi. Ertesi gün yine aynı problem oldu. 1 ay kadar oyaladılar. Gelen giden olmadı. Yaz ayına girdiğimiz için petekleri kapattık sorun yaşamadık. Az önce tekrar petekleri açtık sıcak su çalışınca yine aynı ses geliyor. Ve Daikin sorunu çözemiyor, mağdur etmeye devam ediyor. Ürünün arkasında durmayıp oyalama çabası içindeler. Yarın genel merkeze gideceğim. Cihazda bir sürü parça değişti hala sorun devam ediyor. Ben cihazımın değişmesini istemiyorum ancak sorunu çözün. Çözemiyorsanız gerekeni yapın, bu konuyu savcılıktan, Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar taşıyacağım. Bu kadar yeter. Daikin pişmanlıktır.

15 Kasım 2023 14:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

01 Aralık 2023 15:58

Firma geldi, yeni yazılım yüklendi. Sorun 1 haftalık düzeldi. Şimdi başka sorun yaşıyorum. Evde iki tane bebek var dememe rağmen bu soğukta servis yarın geleceğini söylüyor. Daikin aldığım güne... Olsun. Bu markadan pişman olursunuz arkadaşlar

28 Aralık 2023 16:04

Oguz
Oguz

Aynı sorun bende var ne yaptida geçti servise onu söyleyelim bağrı

Secil sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Sorunları: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Secil
03 Kasım 2024 21:30
Taner sonuçtan çok memnun

Taner
13 Kasım 2023 17:00
"Müşteri hizmetlerinden Yağmur hanıma ilgi, alaka ve verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim."

Daikin Kombi Değişim Ürünü 1 Aydır Teslim Edilmiyor, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Serkan
22 Temmuz 2025 17:20