Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Servis Süreci Ve Güven Sorunları

23 Aralık 2024 22:43

21.06.2021'de mutfak dolabındaki kombi için ayrılan yere uyduğu için Daikin NDJ marka 24 KW kombi aldım. 4 gün önce err e1 67 hatası verdi. Servisi aradım. Resetleyin dediler. Resetledikten sonra o gece tekrar kapandı. Err e1 66 hatası verdi.

Servisi aradım. 1 gün sonra geldi. 5 dakika içinde kombinin altından içi kireçli su olan bir tüp çıkardı. Suyu kireçlenmiş dedi. Atölyeye götüreceğiz. 4 gün sonra sökeriz. 1 hafta atölyede kalacak. Bakımı yapılacak dedi. Burada bakım yapılamaz mı dedim. Götürmemiz gerekiyor dediler. 3000 TL ücreti olduğunu söyledi. Servis gitti. Kombi şu anda çalışıyor. Servise güvenmiyorum. Daikin pişmanlıktır.

1-kış zamanı 1 hafta kombisiz ne yapacağız?2-3000 TL tutacak ne yapacaklar?
3-yaptıkları işleme ne kadar güveneceğim. Tekrar sorun yaşarsam sürekli para mı alacaklar? Not: daha önce iç Anadolu'da 7 yıl kullandığım Vaillant marka kombim herhangi bir sorun çıkartmamıştı.

24 Aralık 2024 08:29 (Şikayetten 9 saat sonra)

Özensiz Servis Ve Yüksek Ücret Talebi

Daikin Kombi Mi? Tövbe.
Abdulkerim sonuçtan çok memnun

Abdulkerim
12 Ocak 2025 13:12
"Şikayete kadar çok yıprandık ama sonrasında hızlı müdahale ile sorunumuz giderildi. Teşekkür ederiz."
Kombi Arızası: Soğukta Kalan Aile Ve Sürekli Tekrarlayan Hata
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
09 Aralık 2024 17:40
"Daikin genel merkeze teşekkür ederim. Bundan sonra olası arızalarda doğrudan kendilerine bildirmemi söylediler."
Kombinin Garanti Kapsamında Servis Sorunu

Daikin Yoğuşmalı Kombi Sürekli Arıza Yapıyor.

Süleyman
06 Ağustos 2024 01:01
Daikin Yoğuşmalı Kombi Sürekli Arıza Yapıyor.
Daikin Kategorileri