Daikin Kombi Mi? Tövbe.

Daikin Kombi Mi? Tövbe.
Özcan
29 Şubat 2024 20:32

Daikin kombi mi? Tövbe
Ne servisleri zamanında geliyor ne ürüne verilen garanti, garanti değil.
Cihaz basınç yükselmesi arızası verdi. Bir gün petekten su alarak basıncı düşürmeye çalıştık fakat yine yükselmeye devam edip servisi çağırdık ha bu arada basınç çok yükselince su damlatmaya başladı hali mutfak dolabı ıslandı. Çağırdığımız servis hiçbir iletisim olmadan 2 gün sonra çıktı geldi. Arızanın esanjor plakası delinmesi imiş. Nedenini sorduk sudaki kireçten dedi tamam değiştirin dedik 4200 ücreti var dedi cihaz daha 3 yıllık ve garanti suresi 6 yıl di deyince bu dış etkenden kaynaklanmış garantiye girmiyormuş. Cihazı açıp kapatmaktan başka bir kusurumuz yok. Suyun kireçli olması bizim sucumuz mu? 444'lü çağrı merkezini aradım onlar da aynı konuştu Tüketici Hakları'na gideceğimi söyleyince istediğinizi yapabilirsiniz diye cevap aldık hem servis elemanından hem çağrı merkezinden 6 yıllık garanti niye var o zaman. Neyi garanti ediyorsunuz
Sorunum çözüldü çözüldü her yere başvuru yapacağım.

01 Mart 2024 09:26 (Şikayetten 12 saat sonra)

Nilgün
26 Mart 2024 16:54
Daikin Ayıplı Ürün Arkasında Durulmuyor

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Kombi Değişimi Reddedildi

Gülseren
17 Ekim 2024 14:14

Daikin Kombi Sorunları Çözülmüyor.

28 Aralık 2023 17:44
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Kronik Arıza, Bitmeyen Eziyet

Ahmet