Dacia Sandero Stepway 2016 Aracımızda Kronik Sinyal Kolu Arızası

08 Aralık 2023 01:56

2016 model Dacia Sandero Stepway aracımızın farları otobanda gece vakti giderken bir anda kapandı. Mecburen güvenli bir noktaya kadar uzun farlar ile gitmek durumunda kaldık ve bir çok kez kaza riski ile karşı karşıya kaldık. Biraz araştırınca sorunun kronik sinyal kolu sorunu olduğunu ve tüm dünyada bir çok kullanıcının aynı sorunu yaşadığını tespit ettik. Aracımızın garantisi devam etmiyor fakat bu problem hem çok tehlikeli hem de kronik olması sebebiyle fabrikanın sorumluluğunda çözüm bulması gereken bir sorun. Çanakkale Dacia yetkili SERVİS'e başvurduğumuzda dalga geçer gibi ilk kez böyle bir sorunla karşılaştıklarını falan söylediler. Sanırım Dacia markasının kendisinden haberi yok. Fabrikanın hatalı ürettiği bir parçayı değiştirmek için servise kesinlikle bir kuruş dahi para ödemeyeceğiz. Eğer fabrika sorumluluğu üstlenmezse tüm hukuki süreçlerde yer alacağımızı bildiririz. Araştırdığımızda her kullanıcıda farklı km ve farklı zamanlarda bu sorun ortaya çıkmış. Keza bizim başımıza gece otobanda geldi, kaza yapabilirdik, çok daha kötü sonuçlar olabilirdi. Sorunumuza acil çözüm istiyoruz. Arabayı şu an kullanamıyoruz. Ve bu sorun çözülene kadar da kullanmayacağız. Renault gibi bir markanın arkasında durduğu Dacia bu kadar lakayıt ve kalitesiz olmamalı

11 Aralık 2023 08:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2023 21:10

En kısa süre anlayışınız nedir acaba? Arayan soran yok. Buradan otomatik cevap göndererek sorun çözmüş olmuyorsunuz. Kimse aramadı ve dönüş olmadı arkadaşlar bilginize

Yasin
Yasin

Aynı sorun bende de var iki kere değiştirdim kolu yine bozuldu😔

2016 Dacia Sandero Stepway Kısa Far Kolu Çalışmıyor

17 Haziran 2024 10:06

Dacia Sandero Stepway Kronik Titreme Problemi

Birkan
17 Nisan 2024 22:20
Kudrettin sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway'de Garanti Süresinde Çözülemeyen Ses Problemi Ve Yüksek Onarım Ücreti

Kudrettin
20 Ekim 2025 10:25