Meryem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 17:34

Online sitesi üzerinden bir Sinbo marka blender seti aldım, almaz olaydım. D&R, aylardır süren bu mağduriyetimi düzeltmediği gibi sinir bozucu müşteri temsilcisine sahip. İki kez kullanımda bozulan blender setimi garanti kapsamında bana verdikleri kargo koduyla inceleme için gönderdim. Sonrasında, oldukça uzun süren inceleme süresinden sonra hiçbir bilgilendirme olmadan kargoyu göndermişler. Biz şehir dışındayken, ama dediğim gibi hiç bilgilendirme yok. Sonra gelip kargomu aldığımda ürünümün çizik ve kullanıma engel şekilde kırık olduğunu görüyorum. Sonra tekrar göndermem gerekiyormuş. Gönderiyorum, yine o uzun inceleme süreci başlıyor. Eylül'ün ikinci haftası gönderiyorum ve hâlâ ses seda yok. Bir daha asla D&R'dan alışveriş yapmayacağım. Mağazalarının önünden bile geçmeyeceğim. Bu da inşallah iadeyle sonuçlanır.

profile profile
14 Ekim 2024 18:12 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

21 Ekim 2024 13:10

Şaka gibisiniz hala bir dönüş sağlamadınız ürünümden de bir haber yok

22 Ekim 2024 19:02
Sinbo Blender Seti Ve D&R Müşteri Hizmetleri Sorunu

İade talep ettiğim halde iade edilmeyip kırık olanı yenilenmiş fakat şimdi de başka bir kırıkla gönderilmiş bir insanın sinirleriyle bu kadar oynanmaz ayıp ayıp.

23 Ekim 2024 12:24

Sayın Meryem T., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Akın

Geçmiş olsun. Tam 57 gündür bu artık adını bile anmayıp dükkanlarının önünden bile geçmek istemediğimiz ailemizde travma yaratan firmanın mağdurlarından biriyim. 500 TL iade için 57 gündür beni yalvarttılar. Sonuç yok. Bu firma asla ve asla para iadesi yapmıyor. Call center'indeki vatandaşaa dert anlatıyorsun not alıyor dinliyor gerisi yok. Mağaza desen Allah'lik. Çok geçmiş olsun.

Meryem

Size de geçmiş olsun inanın kurumsal firmadır diye güvenerek aldık bizde paramızla rezil olduk. Bir de şikayetleri kontrol ettim genellikle çözüme ulaşan bir şikayette yok bana da hala dönüş gelmedi demek ki bu kadar umursamaz bir firmaymış...

Selim

Geçmiş olsun paranızla rezil olmaya hazır olun ben tarafıma gelmemiş bir ürünün ücret iadesiyle 3 aydır uğraşıyorum...

Meryem

Size de geçmiş olsun. Ben de kontrol ettim mayısta almışım bu ürünü ve kaç ay geçmiş hala uğraşıyorum.

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
14 Ocak 15:49
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
02 Eylül 2023 10:36
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
04 Ekim 2024 12:29