Can sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 21:12

17.09.2024 saat 12.21 tarihinde Forum İstanbul D&R mağazasından aldığım üç adet Pokemon paketi ve 23.09.2024 tarihinde D&R'ın uygulamasından satın almış olduğum W137471297 numaralı üç adet Pokemon paketlerinin hepsi sahte çıkmıştır. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere kartlar soluk, imla hatalarıyla dolu ve bazılarının arka tarafı ters basılmış.

28 Eylül 2024 21:11

Sahte Pokemon paketleri Forum İstanbul mağazasında 28.09.2024 tarihinde hala satıştadır. Üretici firmaya göndereceklerini söylediler ve belirli bir zaman vermediler. Sahte olduğu bu kadar kesin bir ürün için anında çözüm beklerdim. Zaten başta perakende satıcı yerine üretici firmadan ürünler alınsaydı böyle bir sorunla karşılaşılmazdı. Ürünleri oraya göndereceğinize ürünleri oradan almayı deneyin.

29 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

29 Eylül 2024 18:56

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

30 Eylül 2024 00:18

Online'dan aldığım kartların fişi de bana ulaşmadı. Kartı size iade etmem için kargoya fişiyle birlikte ürünü koymamı istiyorsunuz ancak ne milden ne de uygulama üzerinden tarafıma bir fiş gönderilmemiştir. Yardım merkeziniz hep talep oluşturuyor ama bir icraat yok. Aldığım ürünün fişini bana iletmeniz bu kadar zor olmamalı.

09 Ekim 2024 04:17

Evet iadem hem mağazadan hem online'dan yapıldı ve kartların satışı iki yerde de durdu. Zaten mağazanın çözüm odaklı olmayan davranışı yüzünden buraya yazmıştım ve bu davranış dolayısıyla iadem için oraya ikinci kez gitmek durumunda kaldım. Bunlara rağmen ne bir özür ne bir hediye kartı, hiçbir şey yapılmadı. Bu uzun süreç sizler yüzünden oldu ve en ufak bir mahcubiyet belirtisi bile alamadım. Müşteriyi mağdur ettikten sonra nasıl kendimizi affettirebiliriz, nasıl müşteriyi tekrar kazanabiliriz bunlar üzerine çalışmanız gerekiyor. Beni çözüme kavuşturan müşteri temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum.

Kadir
15 Ekim 2024 11:03

Celal
03 Temmuz 2024 18:46
D&R Sahte Ürün Satışı
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
01 Mayıs 2024 13:48

Berkay
28 Ocak 2025 14:32
D&R'dan Aldığım Sahte Pokemon Kartları Hayal Kırıklığı Yarattı
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
22 Şubat 2025 01:50