Esra sonuçtan hiç memnun değil

Cucinox 3lu Ankastre Pişmanlığı

04 Nisan 2024 14:53

Yaklaşık bir buçuk sene önce ara sıra uğradığım memleketimdeki evime (Akhisar) Cucinox marka ankastre üçlü set satın almıştım. Eve geldiğimde aspiratörün çalışır durumda olduğunu fark ettim. Parçası değiştirildi ancak tekrar aynı sorun meydana geldi. Yeniden parça değişimi yapıldı. Ocak üstü ızgaraları kayıyor ve güvenli değil, ızgaralar ilk kullanımda çizilmeye başladı. Ocak temizlendikten sonra da tamamen temiz görünmüyor. Fırını toplamda ancak 10 kez kullanmışımdır ve alt kısmı yemekleri pişirmiyor. Sorunu fabrikaya bildirdim ve geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat hiçbir yanıt alamadım. Servis genellikle müsait olmadığını, dolu olduklarını belirtiyor. Bu markayı tercih ettiğime pişmanım ve beni çok zor durumda bıraktı. Ürünleri iade etmek istiyorum.

Esra
Esra
12 Nisan 2024 14:50

Fırını bos olarak birkaç kere çalıştırmama rağmen uzun süre yanık kokusundan dolayı kullanamadım ilk yaptığım yemekler kokudan çöpe gitti

Buket sonuçtan çok memnun

Buket
26 Kasım 2024 16:05
"Aynı gün dönüş yapıp ilgilenildiği için teşekkürler. Bu şekilde hızlı bir dönüş ve ilgi beklemiyordum açıkçası."

Sinan
27 Ocak 2024 15:16
Ferre Marka 3'lü Ankastre Setin 3'ü De Arızalı
Ferre Marka 3'lü Ankastre Setin 3'ü De Arızalı
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
22 Mayıs 2025 13:38