Eren sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Blender Sorunu Ve Yetkili Servis Skandalı

17 Aralık 2024 19:51

Coocplus marka blender garanti süresi içerisinde bozuldu, ses geliyor ancak bıçak dönmüyor. Bugün Ümraniye'deki yetkili servise götürdüm, servis personeli bakmadan, danışmadaki bayan 'bu kullanıcı hatası' dedi! Ne içini açtı ne kontrol yaptı! Ki kendisi servis personeli değil. 30 saniyeden fazla basılı tutmayacakmışız veya bulaşık makinesinde yıkamayacakmışız. Elle yıkasak da bıçağın arkasından su girmeyecekmiş? Bunları yaptığımı nereden biliyorsunuz diyorum, 'varsayım üzerinden konuşuyorum' diyor. Varsayımla kullanıcı hatası olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz, belki fabrikasyon hatalı üretim olabilir diyorum, 'firma bize bu tür durumlarda hiçbir şartta garanti kapsamına girmez talimatı verdi' diyor! Ürünü firma görmeden nasıl talimat verir. Diyorum uygulama böyle diyor.
En büyük skandal ise; tamam Hakem Heyeti'ne gideceğim, bana kullanıcı hatası olduğunu ve garanti kapsamında tamir yapmayacağınıza dair servis formu verin diyorum, öyle bir form veremeyiz müşteri hizmetlerini arayın diyor. Yani 1 belge vermekten aciz servis, talimatla yetkili servislere ürüne bakmadan garanti dışı dedirten marka.

Bosch Elektrikli El Aletleri Paslanmaz Çelik Diye Sattıkları Blender Paslandı

Bahar
14 Haziran 2024 16:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 15:17
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Mi Asla! Blenderı Asla!

Özge
11 Ekim 2023 14:13