Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Converse Chuck 70 Fall Tone

16 Ocak 2024 15:05

13 Kasım 2023 tarihinde Converse'den aldığım ayakkabının iç topuk kısmında yırtılma meydana geldi. 31 Aralık 2023'te İstinyePark'daki mağazalarına götürdüm ve incelemeye göndereceklerini belirttiler. İnceleme sonucunda, giyerken ve çıkarırken bağcıkların çözülmemesi gerektiği gibi anlamsız bir açıklama yapıldı. Ürünün adı Chuck 70 Fall Tone. Bu bot modelinde her seferinde bağcıkları bağlayıp çözmek gerekiyor. Bileğe kadar bağlı bir botu zorla çıkarmak mantıksız. Ve bunu birden fazla kez yapmak zorunda kalmak ayrı bir sorun. Ayakkabı giymeyi bilmiyormuşum gibi bir muamele ile karşılaştım. Değişim talebim reddedildi ve üstüne tamir veya onarım da yapılmadı. Müşteri memnuniyeti konusunda takdir edilesi bir tutum sergilediklerini belirtmek isterim.

28 Şubat 2024 12:31

15.02.2024 tarihinde ikinci inceleme için Converse ayakkabımı göndermiştim ve 21 iş günü içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. Fakat hala bir bilgilendirme yapmadılar. 3 aydır ayakkabı ellerinde ve bir sonuca varamadılar. Converse müşteri memnuniyeti açısından çok başarısızlar.

16 Ocak 2024 15:35 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

16 Ocak 2024 18:33

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Ozan
Ozan
29 Şubat 2024 12:20

15.02.2024 tarihinde ikinci inceleme için Converse ayakkabımı göndermiştim ve 21 iş günü içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. Fakat hala bir bilgilendirme yapmadılar. 3 aydır ayakkabı ellerinde ve bir sonuca varamadılar. Converse müşteri memnuniyeti açısından çok başarısız.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 02:28

17 Nisan 2024 11:33
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 10:36
Converse Botlarda Sürekli Yırtılma Sorunu
Converse Botlarda Sürekli Yırtılma Sorunu

12 Temmuz 2023 23:51
Converse Ayakkabı Yırtılması/Durumun Çözülmemesi!
Converse Ayakkabı Yırtılması/Durumun Çözülmemesi!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 02:06