Eser sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastiğim Balon Yaptı

27 Şubat 2024 09:33

İki gün önce aldığım Ford Focus marka yeni aracımın Continental marka lastiklerinden birinde balon oluştuğunu fark ettim. Ford servisine başvurduğumda beni Continental bayisine yönlendirdiler. Continental bayisi, lastiğin fabrikaya gönderilmesi gerektiğini ve kullanıcı hatası olarak raporlanma ihtimalinin yüksek olduğunu, bu işlemin üç hafta içinde sonuçlanacağını belirtti. Ben aracıma çok dikkat ediyorum ve ilk defa yeni bir araç satın aldım. Daha 5000 km yol yapmışken kullanıcı hatası olma ihtimalini kabul etmiyorum. Bu süreçte bana geçici bir lastik sağlamıyorlar ve kullanamaz durumdayım. Ücretli olarak yeni lastik satın almamı öneriyorlar. Her yerde Continental'in iki yıl garantili olduğuna dair reklamlarını görüyorum. Üç hafta boyunca aracımı kullanamayacak olmam ve yeni lastik verilip verilmeyeceğinin belirsiz olması durumu kabul edilemez.

28 Şubat 2024 10:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Eser A., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Sema sonuçtan çok memnun

Continental Lastik Stok Mağduriyeti

Sema
17 Temmuz 2023 09:53
"Bedelsiz olarak lastik değişimi yapıldı. Desteğiniz için teşekkür ederim."
Continental Lastik Stok Mağduriyeti
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Continental Sıfır Araçta Lastik Sorunu!

Melek
24 Aralık 2023 20:07
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aracımda 9 Bin Km'de Başlayan Lastik Parça Atma Problemi

Murat
26 Temmuz 08:39

Engin
18 Ağustos 17:46
İsa sonuçtan çok memnun

İsa
24 Eylül 2024 00:06
"Öncelikle Continental markasına teşekkür ederim. Markadan beklentim olan marka değerine sahip çıkma ve tüketiciyi koruma konusunda beklentimi karşıladı."