Gökçenur sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 15:20

30.11.2024 tarihinde Westpark Columbia mağazasından bir ürün satın aldım. Ürünü alırken ayağımı vurduğunu belirttim, fakat çalışan şahıs bunun normal olduğunu ve biraz giyince düzeleceğini belirtti. Defalarca aynı sorgulamayı yapmama rağmen düzeleceğini belirtti. Eve gidip yeniden denediğim zaman sorunun devam ettiğini gördüm. 01.12.2024 tarihinde iade/değişim için mağazaya gittim. Ürünü incelemeye göndereceklerini ve değişim ya da iade olabileceğini paylaştılar. 16.12.2024 tarihinde bu konuda ret geldiği ve ürünü geri almam gerektiği söylendi. Ürünü 10 dakika bile kullanmadım, ayağıma zarar verdiği için de kullanamayacağım bir ayakkabı. Mağaza personelinin yönlendirmesiyle hareket ettiğim bir satışta bu şekilde bir aksiyon alınmasını doğru bulmuyorum. İade konusunda aksiyon alınmasını ve aynı mağazada kullanmak zorunda olmayacağım bir işlemle geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

16 Aralık 2024 15:23

Satış sonrası hizmetlerinin bu dönüşünü asla kabul etmiyorum. Ürün ölçüleri net ve değişmiyor diyorsanız, bana ürünü satarken neden zamanla gevşeme yapacak, sorun olmayacak diyorsunuz?!

16 Aralık 2024 19:53

16.12.2024 tarihinde yüz yüze süreci yeniden konuşmak için mağazaya gittim. Ve Gözalan Grouptan 10.12.2024 tarihinde red cevabını aldıklarını paylaştılar. Buna rağmen durum bana 16.12.2024 tarihinde bildirildi. Değişim/İade süresini kısaltacak bir hareket olduğu için bu 6 günlük bekleme durumu asla kabul edilir bir durum değil. Ek olarak, ben üründe sorun var diye bildirimde bulunmamama rağmen bunu Westpark Columbia mağazası bu şekilde bildirmiş. Sürecin ürün değişimi/iadesi olarak yeniden değerlendirilmesi için yeniden incelemeye göndermeyi talep ettim.

16 Aralık 2024 19:57
Ayağımı Vuran Ayakkabı İçin İade Talebim Reddedildi

Ürünün hiç kullanılmadığı, mağazadaki ürünler ile birebir olduğunu göstermek için de fotoğraflarını ekliyorum.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
27 Şubat 2025 14:15
Kışlık Ayakkabıda Beklenmedik Sorunlar
Kışlık Ayakkabıda Beklenmedik Sorunlar
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
16 Ekim 2023 13:47

17 Şubat 2025 00:52
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
01 Ocak 2025 21:50
Columbia Ayakkabıda Kalite Sorunu Ve İade Reddedilmesi
Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

Fahriye
18 Şubat 2025 20:23