Ali sonuçtan hiç memnun değil

Colin's Cevahir AVM Şikayetim

25 Aralık 2024 21:18

Şişli Cevahir AVM den Colin's firmasından pantolon değiştirirken aradığım renk ve bedenin herhangi bir yerde yok dediler başka bak dediler bir tane aldım bu seferde kasada değiştirdiğim pantolonun 899 TL aldığımında 699 TL olduğunu 200 TL Lik fark olduğunu bir şey almamı istediler bende başka bir pantolon daha aldım bununda 899 TL olduğunu belirttiler 699 TL Lik pantolona 157 TL puan indirimi uyguladılar. 542 TL para aldılar bir gün sonra malloff gittim Cevahir'dekinin yok dediği renk burda var oradan aldım cevahirdeki 699 TL Lik pantolona kasada bu sefer 631 TL aldığım pantolona 700 TL dediler aradaki farkı ödedim Colin's firması personeli sorumsuz davranışı bana fatura edilmiş oldu şikayet hattını aradım üzgünüz dediler o kadar kim ilgilendiğini sormuşlardı cevahirde ilgilenen kişide başı kapalı bir hanımefendi idi tekrar gittim konuştum hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.

27 Aralık 2024 16:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz hakkında detaylı bilgi gün içerisinde çağrı merkezimiz tarafından sizlere iletilmiştir.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Departmanı.

24 Nisan 2025 09:42
Agah sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 19:05
hatali-urun-degisiminde-adil-olmayan-surec-ve-ekonomik-kayip-1.pdf

Eksik Ürün Ve İletişim Sorunları

12 Şubat 2025 00:05
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
19 Ocak 2024 13:54