Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 12:38

Araba kiraladım kaza yaptım trafikten rapor aldım haklı olduğuma dair benden extra 20 bin tl istediler mecburmuşum arabayı full kasko diye verdiler. Sorgulattık arabada hiç kasko yokmuş şimdi mahkemeye vereceğim ve kazadan sonra da araba vermediler.

24 Temmuz 2023 20:51

İyi günler çizgi Rent A Car aracıyla kaza yapıp raporları yolladım ne araba verdiler ne de 13 günlük paramı bir de araba kaskosuz çıktı yazıklar olsun bir şey demiyorum savcılıktan suç duyurusunda bulundum sözleşmede kaskolu yazıyor 24 saat içinde araç teslim yazıyor şikayetini sil gönderelim dediler sildim yollamadılar

20 Temmuz 2023 14:19

Çizgi Rent A Car dan Ali bey ile görüştüm raporları gönderdim olay yeri raporu araba vermediler para iadesi istedim tamam dedi Ali bey sonra bugün aradılar iade yapmıyoruz diye arabamı verin diyorum yok diyorlar araba kaskosuz çıktı bir de 2 ay önce ödedim kaza günü bana fatura yolladılar vergi den sorun çıkmasın diye lütfen araç alırken sigorta kontrolü yapalım mağdur olursunuz dün aradılar şikayetini sil iade edelim paranızı diye sildim sonra para veremiyoruz dediler ben böyle bir şey görmedim sözleşmede 24 saatte araba vermeleri lazım 5 günde rapor geldi teslim ettim araba vermiyoruz dediler

20 Temmuz 2023 13:41

Araba vermediler mağdur oldum paramı iade etmiyorlar sözleşmedeki şartlara uymadılar full kasko dediler sorgulattım kaskosuz çıktı arıyorum açmıyorlar kötü davranıyorlar rapor bölümü Ali bey iade yapacağız dedi bugün aradılar iade yok diyorlar şikayeti silin dediler böyle firma görmedim 10 yildir müşterisiydim

20 Temmuz 2023 13:34

Kaskolu araç dediler olay yeri İnceleme raporu tutanak yolladım araba vereceğiz dediler vermediler Ali bey mağdursunuz dedi bugün aradılar ne araba ne para yok diyorlar 13 gün arabasız kaldım para iade etmiyorlar bir de 20 bin para istiyorlar ne için diyorum arabamız zarar gördü diyorlar arkadaşlar lütfen kasko sorgu yapın arabada kasko yok

19 Temmuz 2023 14:21

İlginiz için teşekkürler

19 Temmuz 2023 14:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Sayın B. Yapmış olduğunuz bildirim tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. Sizlere en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Cizgi Rent a Car Müşteri İlişkileri Yönetimi

27 Temmuz 2023 13:56

Sizin gibi bir firma görmedim ben olay geçen raporda mağdur olan Alı konulan yaralanan benim raporu da atıyorum şimdi benim aracım alıkonuldu hiçbir şey demiyorum full kaskoydu arabanız hani sadece trafik poliçesi varmış ancak millete yalan söylüyorsunuz

27 Temmuz 2023 14:00
Cizgi Rent A Car (Mızraklı Group) Full Kasko Dediler Kaskosuz Çıktı

Acaba nasıl full kasko oluyor kasko yapmazsanız herhalde kasko karşılamaz bende avukata verdim rapor sözleşme var fazlasıyla alçağım

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
12 Temmuz 2024 16:20
724rent Araba Kiralama Sürecinde Yaşanan Büyük Sorunlar
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Full Kasko Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

27 Şubat 2025 18:18