22 Kasım 2024 19:50

Kiralık araba ile kaza yaptım, 20 gündür hasar sürecinde olduğunu söyleyip hiçbir bilgi alamıyorum. İlk üç gün 'yarın bilgi verilecektir' denildi, ancak hasar süreci tamamlanmadı. Üç günden sonra 10 gün içinde sonuçlanacağı söylendi, fakat 10 gün sonra da bir sonuç çıkmadı ve ben hâlâ bekliyorum. Sadece bir aynası kırılan arabanın hasar sürecinin 20 gün sürmesine anlam veremiyorum. Anladığım kadarıyla arabayı serviste yatıyor olarak göstererek günlük ücretini benden alacaklar; bu yüzden bekletebildikleri kadar bekletiyorlar. Kazada suçlu olduğumu düşünmüyorum, fakat kaza tespit tutanağında çıkan suç oranını göremediğim için itiraz edemiyorum. Her şeyi bekleterek bizden daha çok para almaya çalışıyorlar. 02.11.2024 tarihinde kaza yaptım ve hâlâ sonuç bekliyorum. Kaza tespit tutanağı açıklandıysa bile benim itiraz hakkım kalmadı. Kaza sonucunun hemen sonuçlanmasını talep ediyorum. Aynı zamanda canlı destek kanalına bağlandığımda cevap verdiğim halde 'cevap vermediniz' diyerek görüşmeleri sonlandırıyorlar. Kiralık olan arabayı ben sürüyordum ama başkası adına kiralanmıştı. Atılan maillere de hiçbir şekilde cevap verilmiyor.

Mazlum
Mazlum
08 Aralık 2024 01:39

Yaklaşık olarak 1 aydan fazla bir süre geçti ve henüz hiçbir cevap yok yetmezmiş gibi bir de sözde Müşteri temsilcisi bana vereceği bütün bilginin bu olduğunu söyleyerek görüşmeyi sonlandırdı.

30 Mayıs 2024 13:14

İsmail
22 Temmuz 2024 21:42

21 Aralık 2024 18:44
Servis Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Gecikme
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 08:39