Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 17:04

Gaziantep Citroen Adım Plaza 2. El bayisinden bir araç beğenip pazarlığını bitirdim ve ekspertize götürdüm. Bana aracın boya kaporta aksamında değişen olmadığı söylendi (elimde görsel de var değişensiz olduğuna dair) ancak ekspertiz sonrası araçta 4 parça değişen çıktı. Eksperden çıkıp bayiye döndüğümde araç fiyatını güncelleyip size tekrar dönelim veya teklifimizi beğenmez iseniz size ekspertiz ücretinizi verelim dediler. (18.03.2024) Ertesi gün aradığımda bizim anlaştığımız rakamın sadece 10 bin altına düşebiliriz dediler. Ben de eksper ücretimi talep ettim, ekspere verdiğim ücreti de beyan ettim. Üst yetkili ile görüşeceklerini bana dönüş yapacaklarını söylediler ancak ben aramadan beni kimse aramadı sürekli ben aradım. Sonrasında üst yetkili/yetkililerle görüşülmüş ve bu paranın sadece yarısını verebiliriz demişler. Yetkili kişi ile şahsen görüşmek istedim ancak bir türlü denk gelemedik veya getirilmedik bilmiyorum. Bu durumu kabullenmek istemedim ancak şahsi işlerimden dolayı da bu işle yeterince ilgilenemedim. Geçici süreyle şehir dışına çıkacağımdan dolayı bugün arayıp bayiye gittim ve mecburen ödediğim eksper ücretinin yarısını elden teslim aldım. (26.03.2024) Sonuç olarak ben hakkım olan bir şeyi istiyorum ve paramın tamamının verilmemesi için ortada hiçbir sebep göremiyorum. Paramın tamamının verilmesini talep ediyorum.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Geciken Kapora İadesi: Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Güven Kaybı

Osman
06 Aralık 2024 16:40
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
13 Aralık 2023 12:03
Citroen C4 Kaput Sorunu
Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Mucahit
12 Mart 2025 18:59

Doğan
25 Aralık 2024 18:51
#C4
Teslimat Sürecinde Hayal Kırıklığı: Hasarlı Araç Şoku
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
24 Ağustos 2023 11:05