Citroen Marka Sıfır Km Aracım Teslim Edilmedi.

Serkan
04 Eylül 2023 16:30

31. Temmuz. 2023 tarihi itibariyle ödemelerini tamamladığım, 02. Ağustos. 2023 tarihinde faturası kesilen, 2023 Model C4 1.2 puretech Shine Bold paket aracım halen teslim edilmedi.

Aracı, Sivas ofz Citroen bayisinden aldım. Bayi bana teslim tarihi olarak 25. Ağustos. 2023 tarihini söyledi. Görüldüğü üzere bu tarihin üzerinden zaman geçmiş durumda. Bayi ile iletişime geçince Genel Merkezin sorumluluğunda olduğunu iletiyorlar. Merkeze telefon ettik, acil maili attık gibi cevaplar alıyorum. Genel Merkezi yani Citroen Türkiye'yi arayıp bilgi almaya çalıştığımda sevkiyatta sorun yaşıyoruz deniliyor.

Sevkiyat sorununa çözüm olarak; Bursa'da yaşadığımdan gerekli ayarlamaları yaparsanız İstanbul'dan gelip aracı alabilirim önerime de cevap verilmedi.

Aynı tarihte yani Temmuz ayının sonunda Sivas ofz Peugeot bayisinden Peugeot 408 satın alan bir yakınımın aracı 10 gün kadar önce teslim edildi.

Aynı çatı altındaki iki marka arasında bu nasıl olabiliyor? Bir taraf mağdur edilirken diğer tarafa hizmet sorunsuz ulaşıyor. Ayrıca üst çatı firma olan Stellantis Türkiye'ye telefon ile ulaştım. Citroen iletişim merkezini aramamı söylediler. Ben üst makam olmaları sebebiyle durumu anlatmaya çalışırken tabiri caizse oralı bile olmadılar.

Sonuç olarak ücretini ödediğim aracımı istiyorum.

Burak
27 Ocak 2025 10:45
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
13 Ağustos 2024 19:38
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
23 Şubat 2024 17:24