23 Ağustos 2024 01:10

“Gösterge ekranı ve multimedia ekranının kapanması” ve “hello Citroen” uygulamasının çalışmaması, aracın Wİ-Fİ’ye bağlanmaması. Sorununu çözemediler, destek rica ederim.”
Citroen C4X 2023 model aracı kullanıyorum. Aracımda zaman zaman gösterge ekranı ve multimedia ekranı kapanıyor ve uzun bir süre ekran açılmıyor. Bu şekilde araç kullanmaya devam ettiğimde şerit takibi, park sensörü, geri görüş kamerası vb. Çalışmıyor ve hangi hızda gittiğimi göremiyorum bununla birlikte ek uyarıları da göremiyorum. Bir diğer yazılım sorunu ise “hello Citroen” uygulaması çalışmıyor, araç Wİ-Fİ’ye bağlanmıyor.
Bu şekilde araç kullanmak sürüş güvenliği açısından çok tehlikeli. Bu aracı kullanırken can güvenliğimiz tehlikede.
Bu şikayetlerimi yetkili servise ilettiğimde “Citroen fabrikasından yazılım güncellemesi bekliyoruz” denilerek bir onarım yapılamıyor. Türkiye Citroen müşteri hizmetlerini aradım (08507597777). Görevliden de aynı cevabı aldım “Citroen fabrikasından yazılım güncellemesi bekliyoruz” oldu. Maalesef sorunum çözülmüyor. İlgilenilmiyor. 13.07.2023 yılında trafiğe çıkan aracımda 1 yılı aşkın süredir aynı sorun devam ediyor. Daha fazla beklemek istemiyorum. Acil desteğinizi rica ederim. Teşekkürler.

profile profile profile

Yorumlar (12)

Serdar
Serdar

2024 Nisan ayında aldığım c4 X aracında da maalesef ekran ve multimedya ekranı kapanıyor bir türlü çözüm bulunamadı

Sema

Aracınızdaki sorun çözüldü mü bugün benimde başıma geldi çözüm olarak ne yaptınız

Halime

Melih bey problem çözüldü mü durum nedir

Halime

Merhaba sorununuz çözüldü mü bugün benim başıma geldi sıfır araç hiçbir gösterge görünmüyor ekran kapandı canım çok sıkıldı sizin durumunuz nedir

Halime

Sema hanım, akü başlıklarını söküp tekrar taktık araç sıfırlandı normale döndü siz de deneyin bir

Sema

Sıkıntınız çözüldü mü bugün aynısı benimde başıma geldi çözüldüyse neyaptirdiniz

Serhat
Serhat

Arkadaşım bunu bir arkadaşımda görmüştüm akünün + kutup başını söküp 15-20 dakika bekkletip takmışlar ve düzelmiş dene istersen

Melih

Aldığım yere gideceğim tekrardan, servise sordum sıcaklarda oluyor dediler.

Savaş

Elimde videolar var akşamda gidiyor. Sıcaklarla alakası yok.

Melih

Aynı sorun benim aracımda da bulunmakta

Halime

Melih bey, problem çözüldü mü durumunuz nedir

Savaş

Siz nasıl girişimlerde bulundunuz? Ne cevap aldınız?

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen EC4X'te Kronik Elektronik Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Güvenlik Endişesi

Volkan
23 Ağustos 2025 16:41
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4X Ekran Sorunu

Sinan
18 Mayıs 2024 11:14
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Ekran Hatası

23 Ağustos 2024 19:30