Salih sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 14:31

2024 Ağustos ayında Citroen Elazığ Ercan Otomotiv'den almış olduğum Citroen C4 X aracımda, teslim alacağım gün oluşan airbag arızası, ön emniyet kemeri gergi arızası ve fren sisteminde arızalar verdi. Satış danışmanı aracın bugün değil yarın teslim edileceğini, arızanın giderileceğini söyledi. Ancak ertesi gün aracı teslim aldıktan bir hafta sonra yine aynı hata servise götürdüm. Arızayı tespit edemediler. Aküyü şarj ettiklerini, başka bir şey yapamadıklarını söylediler ve iki gün sonra hazır deyip tekrar aracı verdiler. Araç bir hafta sonra tekrar aynı arızaları verdi. Araç ayıplı araç, kesinlikle değişimini istiyorum. Bu araçta ben ve ailemin can güvenliği yok. Gereken yerlere başvuruda bulunacağım ve her mecrada şikayette bulunacağım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çok acil bir konu, araç herhangi bir kaza sonrası airbag açmayabilir. Ben ve ailemin ölüm ve yaralanmasına sebep olabilecek bir arıza. Böyle bir şey gerçekleşirse sorumluluk tamamen Citroen'e aittir.

03 Ekim 2024 08:43

2024 Ağustos ayında Citroen Elazığ Ercan otomotivden almış olduğum Citroen C4 X aracımda teslim alacağım gün oluşan Air bag arızası ön emniyet kemeri gergi arızası, fren sisteminde arızalar verdi satış danışmanı aracın bugün değil yarın teslim edeceğini arızayı giderileceğini söyledi ancak ertesi gün aracı teslim aldıktan bir hafta sonra yine aynı hata servise götürdüm arızayı tespit edemediler aküyü şarj ettiklerini başka bir şey yapamadıklarını söylediler ve iki gün sonra hazır söyleyip tekrar aracı verdiler araç bir hafta sonra tekrar aynı arızaları verdi. Araç ayıplı araç kesinlikle değişimini istiyorum bu araçta ben ve ailemin can güvenliği yok gereken yerlere başvuruda bulunacağım ve her mecrada şikayette bulunacağım mağduriyetimin giderilmesini istiyorum çok acil benim ve ailemin bu araçta can güvenliği yok dönüş yapılmasını istiyorum.

Ercan otomotivin yönetim kadrosundan ilgi alaka malının arkasında durma gibi bir sorumlulukları da yok tamamen her şey satışa kadar yalan üzerine kurulu bir otomotiv firması, sıfır aracımın kronik Air bag arızasını çözemeyen servis deneme yanılma yöntemi yapıyor servis müdürü " biz senin arabanı her gün teste mi çıkacağız ", elemanlarımdan biri sadece senin arabanla mı ilgilenecek gibi kelimeler kullanıyor hiçbir şeyden anlamıyorlar onlar için müşteri önemli değil bayi puanı servis puanı önemli ve burda uzun uzun anlatamayacağım birçok saçmalık zinciri bayi ve araç markası çok önemli bunları dikkate alınarak gerekli geri dönüşlerin tarafıma yapılmasını istiyorum.

27 Eylül 2024 07:59

Ercan otomotivin yönetim kadrosundan, ilgi alaka malının arkasında durma gibi bir sorumlulukları yok tamamen her şey satışa kadar yalan üzerine kurulu bir otomotiv firması, sıfır aracımın kronik Air bag arızasını çözemeyen servis deneme yanılma yöntemi yapıyor servis müdürü " biz senin arabanı her gün teste mi çıkacağız ", elemanlarımdan biri sadece senin arabanla mı ilgilenecek gibi kelimeler kullanıyor hiçbir şeyden anlamıyorlar onlar için müşteri önemli değil bayi puanı servis puanı önemli ve burda uzun uzun anlatamayacağım birçok saçmalık zinciri Araç alacaklara söylüyorum bayi çok önemli haberiniz olsun.

27 Eylül 2024 07:59

Ercan otomotivin yönetim kadrosundan  ilgi alaka malının arkasında durma gibi bir sorumlulukları yok tamamen her şey satışa kadar yalan üzerine kurulu bir otomotiv firması, sıfır aracımın kronik Air bag arızasını çözemeyen servis deneme yanılma yöntemi yapıyor servis müdürü " biz senin arabanı her gün teste mi çıkacağız ", elemanlarımdan biri sadece senin arabanla mı ilgilenecek gibi kelimeler kullanıyor hiçbir şeyden anlamıyorlar onlar için müşteri önemli değil bayi puanı servis puanı önemli ve burda uzun uzun anlatamayacağım birçok saçmalık zinciri Araç alacaklara söylüyorum bayi çok önemli haberiniz olsun.

23 Eylül 2024 18:56

Yorumlar (5)

Hakan
Hakan

Merhaba Salih bey sorun çözüldü mü? Aynı sorun benim araçta da çıktı. Bilgi verirseniz sevinirim

Salih

Mahkeme sürecimiz devam ediyor hakan bey sonuç alamadım ne yazık ki

Hasan

Salih bey Detaylı konuşmak isterim [email protected] a yazabilir misiniz, birkaç sorum olacaktı Teşekkürler

Hasan

Salih Bey çok geçmiş olsun benzer sorun bizde yaşıyoruz Çözüm noktasında ilerleme oldu mu? Sizle iletişime geçmek isterim

Salih

Maalesef çözüm odaklı değiller hasan bey araç şu an serviste bekliyorum.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 23:16
Can Güvenliğini Tehlikeye Atan Ayıplı Araç Ve Çözülmeyen Arıza

Citroen C4 X'te Hayati Güvenlik Sorunları!

Sedef
17 Aralık 2024 00:04
Citroen C4 X'te Hayati Güvenlik Sorunları!

Citroen Servisinde Çözülmeyen Koltuk Isıtma Sorunu

Burhan