Citroen C3 1.2 Puretech Motor Arızası

23 Mayıs 2023 14:24

2020 model 1.2puretech c3 aldım 40000 km'de. Aldığım gün araç teklemeye başladı. Araç Çorlu Citroen bayiinden çıkan bir araç. Daha önce bu sorun sebebiyle garantili olarak bobin değişimi yapıldığı söylendi. Aracı alıp Eskişehir'e geldim. Ara sıra tekleme sorunu olmaya devam etti. Aracı Eskişehir Alpata Citroen servisine periyodik bakim için götürdüm. Ayda 1, 2 kez olan sorun servisten araç çıkınca direk arizaya geçti. Şu an aracı kullanamıyorum. Eskişehir Citroen servisi garantili değişen bobinin faturası olmadan değiştiremeyeceklerini söyledi. Zaten 40000 km'de araba neden 2 kez bobin arızası yapsın Belli ki daha ciddi bir sorun var. 2300 TL karşılığında enjektör değişimi yapalım diyorlar simdi de. Bu araç aldığım günden beri sorunlu, servise girip çıkınca sorunum azalacağına arttı şu an tamamen arızalı. Bu sorumluluk Citroen'e aittir. Sorunuma acil çözüm bekliyorum.

profile profile profile

Atıf

Benzer bir sorun yaşıyorum. 30.000 km'de motor arıza ışığı yandı. Sildiler sonra33.000 km'de yandı motor değişecek dediler. Ve ücreti talep ettiler. Ve arkasında durmuyorlar. Lütfen birbirimize destek olup takip edelim. Instagram varsa a t ı f u l u s o y Sizlerde benim yazdığım mesaja bakıp destek verin lütfen

Citroen Türkiye Servis Balata Disk Sorunu

Ceren
06 Ağustos 2023 22:24

Citroen Garantiden Motor Değişimi Kabul Etmiyor!

Yavuz
19 Temmuz 2023 02:52
Zekai sonuçtan hiç memnun değil

Zekai
06 Ağustos 2025 13:40