Elif sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek Sepeti Not Ekleme Sorunu

Çiçek Sepeti Not Ekleme Sorunu
15 Şubat 2024 20:25

Çiçek Sepeti'nden çiçek siparişi verdim. Siparişi verdikten sonra not ekleme kısmı çıktı, altında da 'daha sonra not ekle' butonu vardı. Yoğunluktan dolayı hemen yazamadığım için bu butona tıkladım. Aradan iki dakika geçti. Not eklemek için giriş yaptığımda, not eklememe izin verilmedi. Madem sonradan not eklenemiyor, neden böyle bir buton koyuyorsunuz? Müşteri temsilcisine bağlanmaya çalıştım ancak aynı şeyleri tekrar edip durdu ve karşımda muhatap alacak biri yoktu. 'Satıcıya sor' kısmından sordum, satıcı hiç yardımcı olmadı. Biraz uğraştıktan sonra canlı destekten müşteri temsilcisine bağlanabildim ve notu ekletebildim. Ancak notu ekledikten hemen sonra çiçeğin araca yüklendiğine dair bir SMS aldım. Bana onay için çiçeğin resmi gönderilmedi. Satıcıya birçok kez rica etmeme rağmen yardımcı olmadılar ve cevap bile vermediler. Böyle büyük bir firmaya hiç yakışmayan bir tecrübe yaşadım ve notu boş bir şekilde göndermişler. Prosedür düzgün işlemiyor. Bir daha bu uygulamayı kullanmayacağım.

05 Kasım 2024 16:03

20 Mayıs 2024 13:15
Papatya sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 11:18

11 Eylül 2023 12:42