Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 20:31

Chicco marka travel sistem bebek arabasını Hepsiburada uygulamasından satın aldım. Ürün açıklamasında puset ve ana kucağının dahil olduğu yazıyordu. Sipariş görselinde de puset ve ana kucağının belirtildiğini gördüm. Ancak sipariş elime ulaştığında içerisinden sadece puset çıktı. Satıcıyla iletişime geçtiğimde 'Eksik parçanız bulunmamaktadır, isterseniz iade edin.' denildi. Bu durum kabul edilemez ve aynı ürün Trendyol'da satılıyor, oradan alanlar ürünün tam takım geldiğini belirtiyorlar. Kasım indirimleri başlamadan önce 12 bin küsur lira olan bebek arabası, indirim başladığında 20 bin küsür liraya çıktı ve sepette 16 bin lira olarak indirimli fiyat yayımlandı. Bu durum insanları yanıltıyor. Böyle satıcılar yüzünden insanlar ne yapacaklarını şaşırmakta. Hepsiburada'daki Chicco sayfasından memnun kalmadım ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapmayı düşünüyorum.

04 Aralık 2023 16:21 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Aralık 2023 16:34

Şikayetime ne zaman çözüm bulmayı düşünüyorsunuz parasını aldığınız ürünü yollamamak ne demek bu kadar ünlü bir markaya asla yakışmıyor

08 Aralık 2023 15:59
09 Aralık 2023 05:52

Ürünün adı travel sistem bebek arabası olarak geçiyor yani ikili sistem bebek arabası ayrıca uyumlu olduğu için gösterilmiş bir ürün değil aldığım ürünün açıklama kısmımda ikili olarak satıldığının ürün açıklaması mevcut siz benimle dalga mı geçiyorsunuz karşınızda salak yok bana parasını ödediğim ürünü yollayın!

09 Aralık 2023 11:12
Chicco Ve Hepsiburada Eksik Ürün Gönderdiler Ve Kabul Etmiyorlar

Ürün açıklaması da bu şekilde iyi bakın ve okuyun aptal değilim sizde insanları aptal yerine koymaktan vazgeçin ne aldığımızı biliyoruz açıklamada yazıyor kocaman.

12 Aralık 2023 14:33
16 Aralık 2023 22:44

Chicco bir de dünyaca ünlü bir marka olacaksınız ama ne yazık ki rezalet bir hizmet Hepsiburada olmasa parasını ödediğim ürünün üstüne çökeceksiniz tam bir rezillik diyecek hiçbir şey bulamıyorum sizi tercih eden markanıza güvenen insanları salak yerine koymaya devam edin siz

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
26 Kasım 2024 23:41
Yanlış Ürün Satışı Ve Müşteri Mağduriyeti
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
11 Mart 2024 15:15

Erkan
15 Mayıs 2024 11:26
Chicco Firması Kampanya Mağduriyeti
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
14 Şubat 2024 01:20