Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 01:20

Chicco Trolley me bebek arabasını Kasım ayında aldık. Daha 9 ay kullandık ve sol ön tekeri kırıldı, Hepsiburada Chicco mağazasından aldık. Garanti belgesinde yazan numaraları aradık ama cevap vermediler. Yedek parçası satılmıyor ne olacak atmamız lazım neden firma ürünün arkasında değil acil destek talep ediyorum. Chicco tam bir hayal kırıklığı, hüsran. Ürününüze sahip çıkın bize tekerlek yollayın. Dönüş olmazsa da her yere şikayette bulunacağım

14 Şubat 2024 10:19 (Şikayetten 8 saat sonra)
15 Şubat 2024 20:23

Tek bir bebek arabamız var ve acilen çözüm bulmanızı bekliyoruz. Bebeğimle büyük zorluklar yaşıyoruz. Çözüm bulup dönüş yapar mısınız bir an önce? Chicco gibi bir firmaya bu yakışmadı!

21 Şubat 2024 11:51
Chicco Trolley Me Tekerlek Kırılması

Arabamın tekerleği bu halde kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve faturam mevcut. Diğer şikayetleri de okudum ve hep trolley me model arabanızın tekerlekleri aynı yerden aynı şekilde kırılmış. Kesinlikle kullanıcı hatası değil, düz yolda kırıldı! Fotoğraflar ve belgeler mevcut. Şu an sizin yüzünüzden mağduriyet yaşıyorum. Ya sıfır tekerlek yollayın ya da aynı model yeni bir bebek arabası. En yakın zamanda dönüşünüzü bekliyorum

23 Şubat 2024 16:00
Chicco Trolley Me Tekerlek Kırılması

1 haftadır Chicco tarafından mağdur ediliyoruz. İletişime geçmiyorlar, maillere dönüş sağlamıyorlar, telefonları açmıyorlar! Bu nasıl garanti? Nasıl marka!?

Rahime
24 Ağustos 2023 17:33

Gamze
17 Nisan 2024 21:49
Chicco Trolley Me Ön Teker Sorunu
Berna sonuçtan çok memnun

Berna
03 Ağustos 2023 20:15
"Sevgili Chicco ailesi sizi tercih ettiğimden ötürü beni pişman etmediğiniz için teşekkür ederim. Bu yaptığınız sayesinde bebeğim için hep ilk tercihim olmaya devam edeceksiniz."

Çağla
13 Temmuz 2023 00:08