Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Suluk Koku Akıtma

Gülcan
07 Haziran 2024 14:37

E-bebek'ten Chicco suluk aldım, içi küf kokuyor ve akıtıyor. İncelemeye gönderdim, olumsuz dönüş yaptılar. Kaliteli diye alıyoruz, fakat müşterileri mağdur ediyorlar. Keşke almasaydım. İçinde sıvı kalmış, suluk bu yani nasıl olur? Akıtıyor, çantaya atamıyorum, yan şekilde duramıyor. Bir daha tercih etmeyi düşünmüyorum. Almayı düşünenlere de mani olurum.

28 Haziran 2024 22:19

Chicco ısı yalıtımlı suluk aldım ama akıtma sorunu var kullanamıyorum servise gönderdim akıtmıyor diye dönüş yapılmış neye göre bu sonuç geldi anlamadım sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum kullanamıyorum çanta hep ıslanıyor telefon koyamıyorum yanına hep dik durması gerekiyor

25 Haziran 2024 22:25

Chicco ısı yalıtımlı sucukta akıtma oluyor servise gönderdim olumsuz dönüş oldu ama bugün kullanmak için sıvı koydum çantama akmış mahvetmiş nasıl olumsuz dönüş oldu akıtmıyor dendi ben anlamadım lütfen ilgili birim inceleme yapsın istiyorum suluğu kullanamıyorum

25 Haziran 2024 22:15

Chicco ısı yalıtımlı suluk akıtma yapıyor servise gönderdim akıtma yok dendi ama hala var çantama dökülmüş neye göre yok diyorlar anlamıyorum kaliteli diye alıyoruz kullanamıyoruz çözüm bulamıyorum ne yapsam olmadı lütfen yetkililer tarafından değerlenmesini bekliyorum

25 Haziran 2024 17:45

Chicco suluk akıtıyor servis kabul etmiyor çözüm bulunmasını istiyorum kullanamıyorum lütfen marka ilgilensin. İncelemeye gitti olumsuz geldi ama akıtma yapıyor. Çantaya koyuyorum yan durunca hepsi akıyor neden olumsuz cevap geldi çözemedim. Sürekli dik tutamam ki

Ek
12 Haziran 2024 12:51 (Şikayetten 4 gün sonra)
Gülcan
12 Haziran 2024 17:06

Akıtma sorunu neden olur peki

03 Temmuz 2024 12:08

Nuran