Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Best Friend Tutma Kısmının Derisi Soyuldu

Chicco Best Friend Tutma Kısmının Derisi Soyuldu
Asiye
07 Eylül 2023 17:22

Aldığım Chicco marka best friend model bebek arabasının tutma/ittirme kısmındaki deri soyuldu. Bebeğim 24 ocakta doğdu. Ve mart ayında soyulmalar başladı. Zaten bilirsiniz ilk 40 gün evden çıkılmaz doğru düzgün kullanmamıştım bile. Nisan ayında almış olduğum mağazaya giderek garanti kapsamında olan bu şikayetimin giderilmesini istedim. Mağaza yetkilileri firma ile iletişime geçtiler. Parçanın gönderileceğini bildirdiler. Ama Nisan ayından beri hala gümrük vs gibi bahanelerle şikayetimiz giderilemedi. Bugün mağaza ile görüştüm tekrar. İki kisi daha aldığı Chicco best friend marka bebek arabası ile aynı şikayet ile mağazaya başvurmuş. Ayrıca bebeğim yeni yeni oturmaya önündeki korumalığa elini koymaya başladı ve hemen o koruma barındaki derilerde kalkmaya başladı. Koruma barında değişmesini talep ediyorum. Maalesef 3. Bir şikayetimde bebek arabası kapatılırken bazen tutukluk yapıyor ve kapanmıyor. Zaten videolarını da yükledim. Chicco köklü ve kaliteli, memnuniyeti yüksek, müşteri hizmetleri güvenilir bir marka diye tercih etmiştik oysaki umduğumuzun tam tersi oldu.
Şikayetimin bir an önce çözülmesini istiyorum. Yoksa Tüketici Hakları'na başvuracağım.

11 Eylül 2023 16:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Bebek Arabası Deri Döküyor

Nursel
24 Ağustos 2023 01:03
Asiye sonuçtan çok memnun

Chicco Best Friend Kapanma Mekanizması Bozuldu Dönüş Yapmıyor

Asiye
22 Kasım 2023 20:02
"Sorunumun çözülmesi için Chicco tarafından aranıldım ve beni dinleyerek sorunumu birkaç saat içinde çözdüler. Yok denilen bebek arabasını bulup bana gönderdiler. Chicco Turkiye ve benimle ilgilenen Ozan beye çok teşekkür ederim. Markaya şikayetimi ulaştırmama ve sesimi duyurmama aracı olduğu için şikayet var uygulamasına da ayrıca çok teşekkür ederim."
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
13 Kasım 2023 20:59
Chicco Best Friend Pro Bebek Arabası
Chicco Best Friend Pro Bebek Arabası
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
13 Haziran 2023 14:32