Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Bebek Arabası Deri Döküyor

Nursel
24 Ağustos 2023 01:03

Hamileliğimin son ayında bebeğim için Chicco marka bebek arabası/puset aldık. Bebek küçük olduğu için önceleri sadece poşeti kullandık, ne zaman ki bebeğimiz büyüdü. 6 aylık oldu ve biz arabayı kullanmaya başladık. Arabanın tutma yeri soyuldu, sadece o da değil bebek arabasının önündeki koruma çubuğu da (aynı malzemeyle yapılmış) o da soyuluyor.

Baby Mall mağazasına götürüp de şikayetimizi belirttik, arabayı aldılar servise gidecek diye, ancak 14 gün sonra arayıp arabayı almamızı istediler. Araba servise gitmiş olduğu gibi geri gelmiş. Ve ardından bir konu ile ilgili mail attığımız Chicco müşteri hizmetleri 'anlayışımız için teşekkür etmiş'.

Yani malzemeleri yokmuş bir şey yapılamıyormuş.

Burada iki türlü mağdur oluyoruz. Birincisi boşu boşuna o kadar süre serviste kalan arabamız, ucu açık bir zaman diliminde tekrar mı servise gidip bizi arabasız bırakacak? İkincisi ise kullanmak zorunda olduğum arabada bebeğimin tutması gereken kısımdaki deri parçaları ellerine yapışıyor hatta ağzında bile siyah parçaları görüyorum. O yüzden güvenlik için olan parçayı takamıyorum.

24 Ağustos 2023 16:41 (Şikayetten 15 saat sonra)

Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Best Friend Tutma Kısmının Derisi Soyuldu

Asiye
07 Eylül 2023 17:22
Chicco Best Friend Tutma Kısmının Derisi Soyuldu

Chicco Bebek Arabasında Renk Solması Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Gülay
14 Ekim 2024 15:34
Chicco Bebek Arabasında Renk Solması Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
13 Kasım 2023 20:59
Chicco Best Friend Pro Bebek Arabası
Chicco Best Friend Pro Bebek Arabası
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Berra
26 Mart 2024 15:26
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
03 Kasım 2023 22:29