Gülay
14 Ekim 2024 15:34

2024 yılı Şubat ayında Chicco Goody Xplus bebek arabasını Akasya şubesinden aldım. Nisan-Mayıs ayında arabanın oturma kısmında renk solması oldu. İçeride tuttuğum halde ve henüz yaz sıcakları olmamışken firmaya ürünü yolladım. Ürün, puset servisine gönderildi ve servis, kullanıcı hatası diyerek ürünün değişimini kabul etmedi. Güneşten renk solması olduğunu defalarca belirttim, ürün içeride durdu dedim ama kabul etmediler. Sonra sağ olsun mağaza müdürü, üst birimle görüşerek arabayı tekrar değiştirdi. Ben siyah istemediğimi, tekrar aynı sorunu yaşamak istemediğimi ve renk değişimi istediğimi söyledim, kabul etmediler. Neyse, siyahı tekrar aldım ve o kadar korumama rağmen, üzerine örtü örtmeme rağmen üründe tekrar aynı sorunu yaşıyorum. Şu an almaya kalksak 20 bin civarı olan araba, ilk çocukta resmen elimde patladı. Şimdi yine aynı problemi yaşayacağım bu firma yüzünden, yine kullanıcı hatası denilecek ve ben bu ürünü 2. çocuğuma kullanamayacağım. Gerçekten tonla para veriyoruz ama araba 3 ayda renk atıyor, böyle bir saçmalık olabilir mi? Buradan yetkililere sesleniyorum, acil olarak bu ürünün renk değişimini istiyorum, yoksa gerçekten Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Parayı sokaktan toplamıyoruz, böyle bir sorun olacaksa ve siz malınızın arkasında durmayacaksanız farklı bir marka alırdık.

04 Kasım 2024 14:55

Chicco firmasını şikayet etmiştim iletişime geçtiler ve 2 3 hafta sonunda yine sorunun bende olduğunu belirttiler neymiş araba güneşte kalmış o yüzden rengi solmuş bunu zaten daha önce serviste söylemişti ben bu arabayı apartmanın içinde tutuyorum günlük 1 2 saat parka gidiyorum ve dışarı çıkıyorum kı illaki çıkacağım sonuçta bu arabayı dışarıda kullanmak için alıyoruz ama gel gelelim renk soluyor ve firma sucunu kabul etmeyip beni suçluyor ve ücretle parça değişimi yapalım diyor güneşe dayanıklı bir kumaş üretmek sızın ısınız ben bu urunu 4 mevsim kullanmak için almışım daha önce değişim yaptılar urunu aldım 2 ay sonra yaza girerken Bahar mevsiminde tam güneşin olmadığı zamanda da renk soldu haftalarca bekletip şikayeti kabul etmediler ve bir istisna değişim yaptılar ve o zaman ben siyah renk istemediğimi tekrar aynı sorun olursa urunu yine kabul etmeyeceklerini belirtmeme rağmen yine siyah verdiler daha bu ürün 1. Yılını doldurmadı gerçekten tonla para verip alıyoruz bir de suçlanıp paramızla rezil oluyoruz bilseydim gider dandirik marka alırdım gerçekten alacak olanlara kesinlikle bu urunu tavsiye etmeyeceğim ve daha bu markadan kesinlikle bir bebek patiği bile almam gerekli her yere şikayette bulunacağım gerçekten yazıklar olsun

14 Ekim 2024 15:53 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Aysun

Bu model ve renkten mi aldınız bende alacağım da tereddütte kaldım çok.

Chicco Bebek Arabasında Renk Solması Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Bebek Arabası Deri Döküyor

Nursel
24 Ağustos 2023 01:03
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Berra
26 Mart 2024 15:26
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Best Friend Tutma Kısmının Derisi Soyuldu

Asiye