Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tiggo 8 Pro'nun Güvenlik Ve Donanım Sorunları Çözülmüyor

08 Aralık 2024 02:09

Merhaba,
yaklaşık 6. Aydır kullandığım aracımdaki sorunlar bir türlü giderilemedi. Aracım tiggo 8 Pro excellent aracı mart 2024 tarihinde bayiden 0 olarak aldım aracım 8.000 km de aracı ilk aldığımda 1. Hafta aşağıdaki hiçbir sorun yoktu sonradan sorunlar olmaya başladı. Servise götürdüm fakat elektronik araç normal dediler. geçiştirdiler. Ben bu aracı alma nedenim donanım ve güvenlik için fakat araçtaki güvenlik sistemi hiçbir şekilde çalışmıyor. Servis tüm ayarlarına baktı hepsi açık ve olması gerektiği gibidir fakat çalışmıyor
1. Araç kapı açıkken gidiyor normalde gitmemesi gerekli
2. Araç emniyet kemeri takılı olmadığında gitmemesi gerekli
4. Klima kendi kendine açılıyor ( bazende tuşlar çalışmıyor)
5. Autohold kapalı olmasına rağmen kalkışlar fren tutuyor
6. Geri geri gelirken bir engel Olduğunda durmuyor
12. Aracın arka stop lambaları yağmurlu havada içi komple su alıyor.

Ek olarak aracı 2024 yılı içinde almamıza rağmen hiçbir hediye paketi verilmedi. İlk yardım çantası bile zorla alındı.
Yukarıda bahsettiğim tüm sorunlar için acil olarak en iyi servis ile iletişime geçirilip baktırılır rapor tutulmasını istiyorum. Sorunlarım çözülmez ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım.

16 Ocak 2025 12:36

Kontrol edildi ve Herhangi bir yazılım gelmediği görüldü sonrasında tekrar aradım yazılımın test aşamasında olduğunu ve 15 Ocak itibari ile test tüm bayilerde yapılıp araçlarınıza atılacak size de öncelik vereceğiz bilgisi verildi bilgiyi veren Pınar hanımdı ve konuşma tavrı çok aşağılayıcı bir şekilde konuştu bugün ayın 16. Ocak 2025 İstanbul'da 3. Tane yetkili servis aradım hiçbir şekilde yazılım test vb. Gibi konular söz konusu değil müşteri hizmetlerini aradım sonrasında gelecek olan yazılım avangart modellerine geldiğini belirtiler ben öncelikle bana yanlış bilgi veren funda hanım sonrasında Pınar hanımdan şikayetçiyim. Ek olarak satın almış olduğum araçta hiçbir şekilde güvenlik sistemi çalışmıyor ve araç sürüşümü engelliyor ben yeni bir araç ile değişimini veya aracımdaki tüm güvenlik sistemleri değişmesini istiyorum aksi halde yasal hakkımı kullanacağım. Şu an 4. Kez servise geldim 4 kere daha gelip 8. Kez gelip araç değişimine kadar yasal hakkımı kullanırım konuyla ilgili olarak ivedi olarak tarafıma yetkili bir personelin dönmesini ve funda hanım da Pınar hanımda yanlış bilgi sağladığı ve 2. Kere onlar yüzünden servise gittiğim iş kaybı / zaman kaybı olduğu için özür bekliyorum.

17 Aralık 2024 07:57

Tiggo 8 Pro aracımın hiçbir güvenlik sistemi olması gerektiği çalışmıyor 2. Servis kontrolün dede anlam veremediler ve normal diyerek geçiştirdiler gitmiş olduğum servis 3. Tane araç kontrol etti serviste olan 3 araçta aynı sorunlar var güvenlikli diye satılan araçların tamamı boş güvelik sistemleri çalışmıyor servisteki personellerin bilgileri yetersiz

16 Aralık 2024 15:59

Merhaba, yaklaşık 6. Aydır kullandığım aracımdaki sorunlar bir türlü giderilemedi. Aracım tiggo 8 Pro excellent aracı mart 2024 tarihinde bayiden 0 olarak aldım aracım 8.000 km de aracı ilk aldığımda 1. Hafta aşağıdaki hiçbir sorun yoktu sonradan sorunlar olmaya başladı. Servise götürdüm fakat elektronik araç normal dediler. Geçiştirdiler. Ben bu aracı alma nedenim donanım ve güvenlik için fakat araçtaki güvenlik sistemi hiçbir şekilde çalışmıyor. Servis tüm ayarlarına baktı hepsi açık ve olması gerektiği gibidir fakat çalışmıyor ek olarak omeda 5. Modelinin özellikler eksiksiz ve kusursuz çalışıyor. Tiggo 8 de olmayan özellikler bile var tiggo 8 için ekran güncellemesi bile yoktur. Bu durum hakkında yardım bekliyor. 1. Araç kapı açıkken gidiyor normalde gitmemesi gerekli 2. Araç emniyet kemeri takılı olmadığında gitmemesi gerekli 3. 100 km hızla test ettim ön taraftaki araca çarpma mesafesine geldim fakat acil fren sistemi çarpışma önleme sistemi çalışmıyor. 4. Klima kendi kendine açılıyor ( bazende tuşlar çalışmıyor) 5. Autohold kapalı olmasına rağmen kalkışlar fren tutuyor 6. Geri geri gelirken bir engel Olduğunda durmuyor 7. Araç giderken önüne herhangi bir yaya atladığında acil fren sistemi devreye girmiyor. 8. Araç yokuş aşağıya giderken veya hiçbir gaz tepkisi yokken bile anlık tüketim 20. Litre gösteriyor 9. Araç 60 km hızla giderken araç vitesi 7. Vitese geliyor. Gaza basıldığında tekrar vites düşürmesi uzun zaman alıyor ve araç zor hareket ediyor. 10. Yolda giderken hiçbir şey yokken engel uyarısı veriyor. Araç kapatıp açıldığında ise düzeliyor. 11. Araç yüksek hızlardayken 50 km ve üzeri stop butonuna basıldığında araç kapanıyor. 12. Aracın arka stop lambaları yağmurlu havada içi komple su alıyor.

2. Servis kontrolünde sorunlara anlam veremediler tüm sorunlar için acil olarak en iyi servis ile iletişime geçirilip baktırılır rapor tutulmasını istiyorum. Sorunlarım çözülmez ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Aracın güvenlik sistemi çalışmıyor.

09 Aralık 2024 08:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ahmet C. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Aralık 2024 10:48

Merhaba, Ahmet C. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Aralık 2024 13:05

Merhaba, müşteri hizmetleri ile görüştüm en yakın zamanda servis randevusu için arayacaklarının bilgisi verildi servis tarafından henüz aranmadım

16 Aralık 2024 14:07

Aracımı Ümraniye'de bulunan Chery atmo servisine yönlendirdiler araç incelendi sorunlar yazılımsal kaynaklı olduğu söylendi. Titreme sorunu için ön aks değişimi yapılacak yedek parça bekliyoruz bilgisi verildi arka farlar su alıyor yedek parça bekleniyor bilgisi (Chery onay verirse ) yokuş aşağı giderken veya gaz tepkisi yok iken anlık tüketim 20 litre yazması çözülemedi yazılım kaynaklı ek olarak aracın ana kadran yazılımı çok kötü yurt dışında olan ve yeni çıkan modellerin yazılımları çok daha iyi hatta omada 5 kadran bile çok iyi tek şikayetim bu 1 yıldır hiçbir şekilde güncelleme gelmedi sanırım dahada gelmez

16 Aralık 2024 15:54

Arabadaki tüm sorunlar devam ediyor hiçbir yol alınamadı sorunların kaynağını serviste bilmiyor kısacası araçtaki güvenlik sistemi çöp hiçbir şekilde çalışmıyor.

16 Aralık 2024 16:48

Merhaba Ahmet C. Geri Bildiriminiz için, içtenlikle teşekkür ederiz. Önerilerinize dayanarak genel kullanıcı deneyimini geliştirecek değişiklikler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyor olacağız. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Aralık 2024 15:25

Müşteri hizmetleri ile görüştük sorunu genel müdürlüğe ilettiler ek olarak Çin Chery ile görüşmelerimde sürüyor sıkıntı şu Türkiye genelindeki tüm tiggo 8 Pro ex modellerinde güvenlik sistemi çalışmıyor. Yazılımda ciddi açıklar var servis hiçbir şekilde cevap veremiyor net bir çözümde veremiyorlar ben aracımı kullanamıyorum sorun ile ilgili gerekli mercilere başvuru yapacağım. Yeni çıkan modelde yazılım sıkıntı yok sadece bu Pro olanlar da va onlarında hiçbir şekilde çözümü aranmıyor tüm sıkıntılar ile ilgili bir detaylı Youtube.com video koyacağım. Burada link bırakacağım Ticaret Bakanlığı ve Tüketici Mahkemesi'ne başvurusu yapacağım.

06 Ocak 2025 07:41

Müşteri hizmetleri çok ilgiliydi. Teşekkürler...

08 Ocak 2025 22:18

Müşteri temsilcisi aradı ve yeni yazılım geldiğini 13 Ocak için belirlediğim servise randevu vereceğini söyledi randevu tarihi az kaldığı için beni de aramadıkları için servisi aradım serviste randevu kaydım yok servis güncelleme bilgisi yok servis gelin bakalım boşuna güncelleme yapmayalım diyor zaten her hafta gidiyorum sorunlar çözülmedi servislerin güncelleme bilgisi yok müşteri hizmetleri güncelleme içeriğini bilmiyor en kısa sürede satıp kurtulmak istiyorum alacak olanlarda kesinlikle bu markaların yanından geçmesin

Hasan
Hasan

Merhabalar şu anki durumunuz nedir? Ben de benzer sıkıntılar yaşıyorum ama hiçbir çözüm sunulmadı bilgilendirirseniz sevinirim

Ahmet

Sorunlar kısmi olarak devam ediyorum artık uğraşmıyorum servisede götürmüyorum.

İbrahim sonuçtan çok memnun

Cherry Tiggo 8 Pro Ekran Sorunu

İbrahim
06 Temmuz 2024 00:25
"Bugün Kayseri İncar serviste aracımın DVD beyni değişti. Sorun inşallah çözüldü artık. Pınar hanım ve Mustafa beye teşekkür ederim."
Yusuf sonuçtan memnun

Yusuf
15 Eylül 2023 17:26
"Öncelikle süreç kendisine iletildikten sonra konuyla ilgilenen Atmo Satış Müdürü Mert Bey'e teşekkür ederim. Aracın değişimini yapan Chery markasına da teşekkür ederim. Ekstradan verilen elektrikli yan basamaklar için de teşekkür ederim. Yeni aracı alırken cebimden 1 kuruş dahil fazla para çıkmadığı için bu süreçten memnunum. Fakat bu sürece gelene kadar yaşanan sorunları ve aksilikleri de göz ardı edemem. Defalarca aramalarım, defalarca şikayetlerim ve defalarca servise gitmemin sonucu 3 ay sonra aracımı sorunsuz şekilde teslim aldım. Markanın satışlara göstermiş olduğu yoğun çabanın yanı sıra satış sonrası da acil aksiyonlar alması ve iyileştirmesi gerekmektedir."