Musa
30 Ocak 2024 09:08

22.01.2024 Pazartesi günü almış olduğum Chery 7 Pro aracımın iki gündür bagaj kapağı açılmıyor. Kullanım kılavuzu ve bize tarif edilenleri yapmama rağmen ne içeriden ne de kontaktan hiçbir şekilde açılmıyor. Lütfen problemin çözümü için destek bekliyorum.

30 Ocak 2024 09:43 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Merhaba Musa Y., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Saygılarımızla, Chery

30 Ocak 2024 10:16

Merhaba,Musa Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Şubat 2024 15:04

Merhaba Musa Y., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

13 Şubat 2024 14:24

Hüseyin
Hüseyin

Güvenilirliği olmayan Chery pişmanlıktır. Alamazsın bir pişman olursun, alırsın bin pişman olursun.

Ahmet

29 Ocak 2024 15:16
Sefa sonuçtan çok memnun

Sefa
02 Nisan 2024 15:16
"Chery Mengerler şubesi servis bölümünde çalışan Emre beye teşekkür ediyorum. Tan otodan araç aldım fakat serviste iyi değiller Mengerler işini iyi yapıyor teşekkürler tekrardan. Chery müşteri hizmetleri beni Araf'ı ve konu işe alakalı oldular teşekkür ederim kendilerine 👍👍👍"