Murat sonuçtan çok memnun

Chery 7pro Bagajı Açılmıyor

29 Ocak 2024 15:16

Merhaba, iyi günler. Chery 7 Pro aldım ve araba bagajını iki üç kez açıp kapattıktan sonra artık açılmıyor. Sorunun nerede olabileceğini bir türlü anlayamadım. Bagaj hiçbir şekilde açılmıyor ve sorunun nerede olduğunu bilen varsa, söylemesini rica ederim. Bagaj kapağında hiçbir tıklama sesi yok, ne uzaktan kumandayla ne de araçtaki bagaj açma düğmesine basarak açılıyor. Sorunun nerede olduğunu bilen varsa, lütfen benimle paylaşsın.

29 Ocak 2024 15:49 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba,Murat D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Şubat 2024 15:15

Merhaba Murat D., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

16 Kasım 2024 13:28

Merhaba Chery plg iletişim kesildi ekrana geldi simdi bagaj da açılmıyor

Celal
Celal

Hocam çözüm bulabildiniz mi bununla ilgili. Benim aracım da şu an aynı hatayı veriyor.

Burak
Burak

Servise gitmeden halledilmiyormu bu işlem

Murat

Servise gittik kapı kendini korumaya almış dedi bilgisayara bağladı arabayı koruma kilidini açtı 5 dakika bile sürmedi.

Ahmet
14 Nisan 2024 20:39
Ahmet sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Bagaj Kapağı Açılmıyor

Ahmet
16 Mart 2024 17:56
"Sorunumu ertesi gün hemen çözdüler, aracı 6 aydır kullanıyorum daha sonra 1 kere bile problem yaşamadım. Gidip Avrupa ya da uzakdoğu markalarına 500-600 bin tl fazla vermeye hiç gerek yok.. Teşekkürler..."

Chery Tiggo 7 Pro Şikayet

Musa