Emrah sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 08:49

Chery Omoda 5 marka 2023 model aracımda sıcak soğuktan kaynaklı stop lambasında çatlama meydana geldi. Ancak Chery, araç halen garanti kapsamında olmasına rağmen kullanıcı hatası olduğunu belirtip kenara çekildi. Bu problem Chery marka araçlarda meydana gelmektedir. İnternete Chery Far Çatlaması yazınca örnekleri çıkıyor zaten. Malzeme kalitesi ortada. Her şeyi geçtim, Chery'den muhatap bulamamak müşteri olarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Sürekli müşteri hizmetleri sizleri arıyor ve bayiyle görüşüyoruz vb. İfadeler kullanıyor. Chery pişmanlıktır.

profile profile profile
08 Kasım 2024 12:12 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Emrah K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Kasım 2024 10:51

Tarafıma bir dönüş yapılmadı. Chery den müşteri temsilcisi hariç yetkili kimseyle iletişim sağlayamadım. Yüksek meblağlarla araç satın almamıza rağmen kusurumuzdan kaynaklanmayan problemden ötürü mağduriyet yaşamakla birlikte uzun süredir muhatap bulamamak Chery ye olan güvenimi bitirdi. 10 dan fazla stop lambasının kırıldığına dair farklı farklı şikayet olması aracın yedek parçasının kalitesinden kaynaklanıyor. İlgili delillerle birlikte yasal takip başlatacağım. Keşke başka bir firmadan araç alsaydım.

19 Ağustos 2025 19:28

Hayır, ilgilenen kimse yok. Muhatap bulamıyoruz. Yasal yollara başvuracağım.

Ali
Ali

Fırtına hasarı nedeniyle 10 tane aracın içinde bizim aracın orta stopunda kum tanelerinden 20-25 çatlak oluştu Kayseri incar da değişen orta stop Chery yazısının gelmesini beklerken 3hafta sonra kendiliğinden çatlamış servise gidince usta incelemesi yapıldı dışarıdan vb hasar olmadığı tespit edildi. Kasım 2024 ten bu yana bölgeden vb cevap bekledik siz beklemeyin Kocasinan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk 40 gün içinde yasal yolla hallolacak. Servis ve Chery Türkiye hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyor 1 yıl olacak Chery logosuz çatlaklarla dolu stopla dolaşıyorum. Çözüm hukuki yolda gizli ayıplı malı yenisi ile değiştirmek zorundalar saygılar. Arkadaşlarıma Chery öneriyordum ürününün arkasında durmayan hiçbir markadan araç satın alma paranızla mağdur olursunuz!

Mi

Çözüm bulabildiniz

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5'te Garanti Kapsamında Stop Lambası Çatlağı

Burak
08 Nisan 2025 20:34
Chery Omoda 5'te Garanti Kapsamında Stop Lambası Çatlağı
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
25 Ekim 2025 13:50